Puristický design a odolné materiály - nová Gira E2

Čistý minimalistický design vypínačového programu Gira E2 rozjasní vaši stěnu novými odlesky. Nové rámečky a vložky z nerezové oceli odteď doplňují program ze Systému 55 o oblíbenou klasiku mezi materiály bytové architektury. Vypínače řady Gira E2 skvěle kombinují design s funkčním materiálem a inteligentní technikou.

Program je k dostání ve čtyřech barevných variantách:  čistě bílá matná, čistě bílá lesklá, barva alu, antracit a ušlechtilá ocel. Materiál je z nelámavého bezhalogenového a UV-stálého termoplastu odolného proti povrchovému opotřebení. Sortiment zahrnuje četné funkce pro plánování v budovách, datovou a komunikační techniku, a také pro systém Instabus.

Kromě běžné montáže pod omítku nyní nabízí systém Gira E2 také možnost ploché montáže vypínačového programu ve všech variantách s přesahem 3,4 mm na stěnu. To poskytuje další možnosti designu. Do rámečků lze integrovat všechny prvky Gira systému 55.



Gira E2 je vypínačový program k montáži pod omítku do suchých prostředí s krytím IP 20. Programové funkce umožňují dosáhnout u vypínačů a zásuvek pomocí víčka zásuvky a těsnícího setu pro vypínače také krytí IP 44.

Na základě modulárního Gira systému 55 nabízí řada vypínačů Gira E2 více než 300 funkcí pro větší pohodlí, bezpečnost a hospodárnost. Od inteligentních řešení, přes domovní komunikaci až po síťovou technologii budov prostřednictvím KNX nebo rádia, může být systém SmartHome realizován v budoucnu nebo v různých fázích instalace.


Více informací o designových vypínačích GIRA najdete zde.
20.11.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444