Půjčovna malých stavebních strojů Brno a okolí - dovezeme i obsloužíme

Sháníte minibagr nebo minidumper? Navštivte půjčovnu stavební techniky v Brně-Líšni, kde můžete využít také dopravu stroje na vámi požadované místo. K dispozici vám také bude proškolený pracovník, který stroj může obsluhovat. Co víc si přát?

V čem je výhodná půjčovna stavební techniky?

Pronájem stavební techniky Brno se mnohonásobně vyplatí. Nejen, že máte k dispozici prvotřídní stavební stroje, ale také tímto docílíte značné finanční úspory. Pokud stroj potřebujete jen pro určitý časový úsek, jeho pořizování by se vám rozhodně finančně nevyplatilo.

Navíc vám tímto odpadají náklady na servis a nemusíte řešit ani uskladnění stroje. Naše stavební technika k zapůjčení je navíc funkční a v top stavu. To také znamená, že půjčení těchto strojů se vyplatí více než pořízení starší stavební techniky v bazaru, kde je kvalita strojů různá.

Co vám nabízí půjčovna malých stavebních strojů v Brně?

Na ulici Zaoralova 17c, 628 00 Brno-Líšeň najdete naši půjčovnu profesionálních malých stavebních strojů. Půjčovna je zaměřená na pronájem minibagrů a minidumperů. Vaši práci vám chceme co nejvíce ulehčit, takže vám můžeme nabídnout i profesionálně školeného pracovníka, který stroj bude obsluhovat. 

U nás najdete stroje pro zemní práce, demolice, údržbu zahrad apod. Všechny naše stroje patří ke špičce v kategoriích malých bagrů a dumperů. Jsou vhodné pro převoz materiálů a zeminy, sutě, výkop bazénů a nádrží, úpravu a rovnání terénu atd.

Rádi vám také pomůžeme s vašimi projekty, zejména v oblasti zemních prací, rekultivací starých zanedbaných zahrad, likvidací náletů, nežádoucích dřevin a pařezů, založení a obnovy biopásů, regenerací brownfieldů či přípravy povrchu a výsevu nového trávníku.

Výhodná doprava strojů z půjčovny

Výhodou pro naše zákazníky je možnost převést si některé nabízené stroje s řidičským oprávněním skupiny B nebo B+E. Využít ale také můžete naší zvýhodněné dopravy.

Stavební techniku si můžete převézt následovně:
1. Vlastními prostředky - dodávka, auto s přívěsem, valník...
2. Zapůjčením si přívěsu s nájezdy.
3. Využitím naší vlastní dopravy stroje na vámi určené místo.

Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc. Naše otevírací doba je proto flexibilní a po předchozí domluvě si můžete stroje zapůjčit a vrátit kdykoliv. Víkendová zápůjčka stroje je vždy na 2 dny.

Jaké malé stavební stroje k zapůjčení u nás najdete?

Minibagr Kubota U36-4 
Špičkový stroj, který má přesné a intuitivní ovládání, nízkou spotřebu a vysokou produktivitu práce. Minibagr má užitečné funkce jako mimoosé kopání, díky kterému můžete udělat výkop podél zdi domu. Disponuje přídavným okruhem pro hydraulická zařízení. Tento stroj poskytujeme pouze s naší proškolenou obsluhou.

Minibagr Kubota KX018-4 
Špičkové rypadlo, ke kterému lze použít přídavné nářadí jako bourací kladivo, hydraulický drapák, kácecí hlavu, vrtací zařízení, pařezovou frézu atd. Tento stroj se vyznačuje intuitivní a jemnou ovladatelností, kultivovaným chodem a nízkou spotřebou. Tento stroj poskytujeme pouze s naší proškolenou obsluhou.



Cormidi C85 
Stroj je vhodný k výstavbě zelených střech, projede dveřmi a díky své nízké hmotnosti je možné převážet jej ve výtahu. Hodí se do těžko dostupných terénů. Můžete jím odvážet hlínu z těžko dostupných míst například ve svahu, za domem, kam se jiná technika nedostane, dále můžete například srovnávat či modelovat pozemek, převážet stavební materiál apod. Tento stroj poskytujeme s naší proškolenou obsluhou, nebo si jej můžete zapůjčit i samostatně bez obsluhy.

11.05.2022 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444