Pryč s fádní bílou sanitární technikou

Villeroy & Boch, kolekce Memento, barva Black

Villeroy & Boch, kolekce Memento, barva Black

Milovníci moderního designu jistě chápou tajemnství jednoduchosti. Jejich domy mají veškerý komfort, ale přitom nepodporují zbytečný přebytek. Jejich domy jsou luxusní a přesto skromné.

Proč automaticky sahat po obyčejné bílé?

Minimální design jde ruku v ruce maximální estetikou. Často stačí málo. Jednoduchý, čistý tvar kombinujte se strukturou, barvou nebo si hrajte s matným a lesklým provedením.

Villeroy&Boch, významný výrobce sanitární keramiky, stolního porcelánu a obkladů a dlažeb, v posledních letech přinesl i na český trh neobvyklá provedení, které určitě stojí za pozornost.

Jemná matná

Lesklá sanitární keramika působí už na první pohled studeně. Proč nezkusit efekt matné keramiky? Kolekce umyvadel Memento v sametové bílé (odstín Edelweiss mat) vyvolává neuvěřitelný pocit hebkosti, že zatoužíte se umyvadla dotknout. Spolu s nábytkem z běleného dubu a kontrastním smetanovým sklem ze stejnojmenné kolekce nábytku se umyvadlo či klozet stává šperkem koupelny.

Jemně zdobného vzhledu lze dosáhnout designovým dekorem na umyvadle. Memento s bílým dekorem New Glory vykouzlí noblesní vzhled. Villeroy & Boch nabízí New Glory dekor i v luxusním provedení z pravé platiny.

Dekor skrz naskrz

Zcela novou technologii dekoru v glazuře umyvadel, klozetů a bidetů přináší kolekce My Nature. Moderní tvar je nadčasově spjat s přírodními motivy.  Reliéfní dekor kaštanových květů vzniká patentovaným způsobem vypálení keramiky. Ačkoliv je dekor plastický a strukturu cítíte na dotek, povrch umyvadla zůstává hladký a neporézní. Můžete tedy s klidem zaplašit obavu, že by kaštanové kvítky byly více náročné na péči než umyvadlo bez dekoru.

Umyvadlo jako oblázek od moře

Kámen vytvořený v hlubinách země vyzařuje odolnost a sílu a vytváří harmonický efekt. Kolekce Pure Stone od Villeroy&Boch přináší energii oblázků k vám domů.

S Pure Stone v Grey Stone provedení vytvoříte i ve střední Evropě středomořskou atmosféru. Přírodní vzhled podtrhují doplňky z masivního dubu a skrytý systém upevnění na zeď. Koupelnu můžete sladit s doplňky jako jsou dózy, misky nebo dekorační kameny ve stejném barevném provedení jako sanitární keramika.

26.09.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444