První dojem je nejdůležitější - nepodceňujte vybavení předsíně!

Ať už je předsíň jakkoliv velká, vždy je a bude vstupem do vašeho království. Pokud chcete své hosty ohromit interiérem domu či bytu, je třeba začít již zde. Rozházené boty a velká hromada kabátů na nikoho valný dojem neudělá. Dejte vaší předsíni novou tvář. Pořiďte si vybavení, ve kterém každá věc bude mít své místo. Získáte tak krásně zorganizovaný pořádek, který zapůsobí na každého návštěvníka.

Nezapomeňte, že předsíň je to první, co člověk uvidí, když k vám přijde na návštěvu. Měla by být  funkční, účelná a vkusná. Pořiďte si do předsíně krásný designový kousek, který je zároveň i velmi praktický! Široká nabídka e-shopu www.ketyban.cz zahrnuje rozmanité množství vybavení do předsíní, ze kterého si vybere opravdu každý. Prvky můžete různě kombinovat, či vytvořit jeden harmonický celek.
 

Předsíňová stěna

Předsíňová stěna je potřebnou součástí této místnosti. Díky multifunkčnosti, kdy se spolu doplňuje vše potřebné,  jako jsou věšáky, úložný prostor, botník, lavice a zrcadlo, se jedná o velice praktickou záležitost. Kombinace víceúčelového nábytku je skvělou volbou i do malých prostor.
 
Předsíňová stěna Cabana s věšákem, zrcadlem a zásuvkami. Všechny věci budou uklizené. Cena se odvíjí od zvolených prvků.
 

Sedací botník

Vsaďte na chytré a praktické prvky jako jsou sedací botníky. Ty kombinují výhody sedací lavičky a úložného prostoru v jednom. Navíc mají nadčasový vzhled a nezabírají příliš místa.
 
Pohodlné obouvání a dostatek úložného prostoru za vás vyřeší lavička Bench. Jen nyní za 1732 Kč.
 

Botník

V případě, že preferujete spíše klasický botník, zaměřte se na dostatečně velký s prostorem pro uložení všech bot.  Měl by být dostatečně hluboký, zejména kvůli pánské obuvi.
 
Prostorný botník Anabela nyní za 2670 Kč.
 

Věšáky a stojany

Volně stojící věšák je velmi stylový, ale zabere hodně místa. Proto se více hodí do většího prostoru. Pokud máte dostatek místa, určitě zvolte jednoduchý a elegantní kousek, který zaujme.
 
Větší předsíň ozvláštní věšák Mamma V. Elegantní a vkusný pomocník jen za 5620 Kč.
 
Krásně chodbu oživí i bytové doplňky. Kombinujte různé styly a barvy. Zaměřte se na vázy či fotografie. Skvěle bude vypadat i moderní stojan na deštníky. 
 
Designový stojan na deštníky s odkapávací miskou 83546-17. Nyní za 417 Kč.
 
Mějte na paměti, že předsíně jsou zpravidla menších rozměrů. Člověk zde potřebuje dostatek prostoru na obouvání a vysvlékání. Důležité je, abyste pohodlně prošli. Proto by měla zůstat dostatečně vzdušná a stylová.
17.07.2018 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444