Protipožární půdní schody pro větší bezpečí

V době, kdy má každý centimetr v domě svou cenu, přichází FAKRO s řešením, které neubírá místo, naopak nabízí snadný, a hlavně bezpečný přístup na půdu s protipožárními schody.

Půdní schody, kterým můžete věřit

Požáry bohužel nejsou v českých domácnostech ničím ojedinělým – za rok jich podle statistik v rodinných a bytových domech vznikne více než 3 000. I proto je důležité podobným neštěstím předcházet a snažit se zařídit dům či byt tak, aby se v případě požáru oheň šířil co nejpomaleji. Máte-li půdu nebo neobydlené podkroví a hledáte vhodnou variantu, jak toto místo jednoduše zpřístupnit, volte půdní schody v protipožárním provedení.
 

Snadná a rychlá montáž

Jednou z výhod protipožárních půdních schodů FAKRO je jejich snadná montáž. Dodávají se smontované – díky tomu mohou být schody rychle a efektivně instalovány dvěma lidmi bez speciálních nástrojů nebo odborných znalostí. Délku žebříku jednoduše přizpůsobíte výšce místnosti a za pár minut máte hotovo.
 

3letá záruka jako symbol důvěry v kvalitu

Výrobce půdních schodů FAKRO si je natolik jistý bezpečností, kvalitou a odolností svých produktů, že na všechny protipožární půdní schody poskytuje 3letou záruku. Ta je důkazem závazku ke kvalitě dodávaných výrobků a spokojenosti zákazníků. Zároveň vám dává jistotu, že investujete do produktu, který vydrží.
 

Snadné ovládání: Pohodlí na dosah ruky

Protipožární půdní schody jsou navrženy s ohledem na maximální pohodlí uživatele. Díky inovativním řešením, jako je systém snadného sklápění a bezpečnostní zábrany, jsou tyto schody nejen bezpečné, ale i uživatelsky přívětivé. Bez námahy je můžete rozložit nebo složit, což umožňuje snadný přístup k vašemu půdnímu prostoru kdykoliv ho potřebujete.
  

Řešení na míru vašim potřebám

Mezi speciální typy půdních schodů patří modely s vysokou úrovní protipožární ochrany, které jsou navrženy tak, aby bránily průniku ohně a kouře do životního prostoru. Zjistěte více o modelech protipožárních půdních schodů, které FAKRO nabízí:
 

Skládací schody LWF 60 

Model LWF 60 je navržen s důrazem na protipožární bezpečnost a nabízí 60minutovou odolnost proti požáru. Jsou ideální pro domácnosti a komerční prostory. Dřevěné provedení je určené uživatelům, kteří kladou důraz na přirozený vzhled a pocitovou teplotu materiálu.
 

Skládací schody LMF 60

Schody LMF 60 představují kombinaci protipožární odolnosti a robustnosti díky svému kovovému žebříku. Tento model je vhodný pro prostory, kde je požadována vyšší odolnost a dlouhodobá trvanlivost, a to i při častějším používání. I tento model přináší 60minutovou odolnost proti požáru.
 

Stahovací schody LSF

Schody LSF představují unikátní řešení pro prostory s požadavkem na maximální úroveň protipožární ochrany. Tento model je navržen s ohledem na snadnou instalaci a možnost stahování, což umožňuje efektivní využití prostoru bez kompromisů v oblasti bezpečnosti. 

 

Společné rysy a výhody

Všechny tři modely jsou navrženy s ohledem na snadnou montáž a uživatelský komfort. Nabízí vysokou úroveň bezpečnosti a jsou vybaveny systémem, který zajišťuje jejich snadné ovládání. Díky promyšlenému designu a použitým materiálům jsou tyto schody nejen funkční, ale také estetické, což umožňuje jejich harmonické začlenění do interiéru.

Každý z těchto modelů představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají spolehlivé a bezpečné řešení přístupu do půdních prostor s důrazem na protipožární ochranu a v maximální možné kvalitě.

Odborné poradenství vám poskytnou technici a montážníci FAKRO.

www.fakro.cz 
25.03.2024 | PR
  • FAKRO CZECH s.r.o.

    FAKRO je společností založenou v roce 1991. Je velmi dynamickou a velice rychle se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Během několika let se z malé rodinné firmy stala mezinárodní korporací, která je dnes významným výrobcem střešních oken a půdních schodů. Skupina FAKRO zahrnuje 12 výrobních společností a 14 distribučních společností umístěných v Evropě, Asii a Americe. Střešní okna FAKRO se vyváží do 47 zemí světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444