Protal je luxusní venkovní žaluzie s výjimečnou osobností. Chcete vědět, jaká je?

Je to krásná a elegantní dáma, která má vkus a šmrnc. Harmonicky splyne s jakýmkoli architektonickým stylem stavby. Vyrábí se z prověřených komponentů švýcarské kvality.

Je chytrá. Stejně jako ostatní venkovní žaluzie od Climaxu dokáže plynule reagovat na změnu počasí a teploty. Jakmile začne silně foukat a ochladí se, čidlo zařídí okamžité stažení žaluzií. Tím pádem v domě udržíte teplo a nemusíte tolik topit. Sluneční čidlo pustí dovnitř jen tolik slunečních paprsků, kolik chcete. V horkých dnech udrží teplo za okny vašeho domova. A k jejich ovládání vám postačí tlačítko nebo váš telefon.

Nikdy vás nezklame a můžete se o ni opřít. Protal je robustní celokovová samonosná žaluzie. Její lamela je silná 0,6 mm, což je o 43 % více než u běžné venkovní žaluzie Z-90. To zaručuje dokonalé zastínění a velkou odolnost proti větru o síle až 105 km/h.

Je velkorysá a umí odpouštět chyby, takže nepřiskřípne prsty vám ani vašim dětem, i když je budete strkat, kam nemáte. Při automatickém stahování dojde k detekci jakékoli překážky a žaluzie se sama zastaví.



Nikoho cizího do domu nepustí. Venkovní žaluzie Protal představují výrazný podpůrný bezpečnostní prvek. Jsou opatřeny pojistkou proti vytažení, která funguje v jakékoliv stažené pozici žaluzie a zamezuje tak nežádoucímu vytažení třetí osobou.

Chrání i vaše soukromí a zbytečně moc nemluví. Lamela venkovní žaluzie Protal je opatřena gumovým těsněním, které přispívá k dokonalému zastínění a tichému dovírání lamel.
 
I když jí nebudete kupovat žádné drahé dárky, určitě vás neopustí. Žaluzie Protal je pro svého uživatele zcela bezúdržbová. Srdcem i mozkem žaluzie je řetěz, který má železné jádro a chrom-niklovou úpravu, což mu zaručuje dlouhou a bezchybnou funkci. Díky tomu má Protal opravdu dlouhou životnost a Climax na ni poskytuje nadstandardní záruku 4 roky.

Diety nemá zapotřebí a je flexibilní. Lamely se na rozdíl od jiných žaluzií montují dodatečně až po nainstalování a odzkoušení funkčnosti celé žaluzie Protal. Toto jedinečné provedení umožňuje montáž lamel jak z vnitřní, tak i z venkovní strany budovy. Výhodou je možnost lamely kdykoliv vyměnit za jiné bez nutnosti demontáže celého výrobku. 

 
15.12.2016 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444