Udělejte radost korkem

Korek je kůra stromu korkového dubu, který roste v oblastech středozemního moře zvláště ve Španělsku a Portugalsku. Korková kůra se získává loupáním ze stromu v periodách po 9-ti letech. Strom tedy nehyne, jeho životnost je 200 – 300 let. Specialistou na korek je firma LiKOR. Podívejte se, jaké výrobky vám představuje.

Jamy z Doura a keramické dózy na jam s korkovým uzávěrem

Jam z oblasti Doura, vinice Quinta Nova - fíkový a třešňový. Oba druhy jamů nabízejí skutečně jedinečný obsah a chuť. Ovoce se sklízí výhradně ručně a jen ty nejlepší plody v době maximálního zrání. Jamy jsou zpracovány s ohledem na tradici receptů v regionu Douro. Ingredience pro fíkový jam: fíky (68%), cukr a citronová šťáva. Ingredience pro třešňový jam: třešně (55%), cukr a citronová šťáva. Designové keramické dózy s korkovým uzávěrem na jam. Design "Check In-Out", designér: Francisco Vieira Martins

Cena: 715,- Kč

Podívejte se i na další dárková balení jamů nebo bylin s designovou keramikou s korkem

Korkové prostírání - AKCE: 30% sleva na masivní korkové prostírání

Prostírání KOLEČKO

Obsah balení: 3 ks
Běžná cena: 55,- Kč
Cena po slevě: 38,50 Kč

Korková NÁSTĚNKA - kombinace korek a deska na FIX


cena: 250,- Kč

Podívejte se na kompletní nabídku korkových nástěnek
Čisticí sada LOBA

Čisticí sada pro snadnou a rychlou údržbu, obsahující univerzální čistič CleanFix 1l včetně rozprašovače, náhradní koncentrovanou náplň (po zředění celkem 1l přípravku) a čtyřdílný mop se zacvakávacím mechanismem. Sadu lze použít pro běžnou údržbu (vytírání) lakovaných parket, korkových podlah a laminátových podlah, PVC, linolea a dlaždic. Umožňuje hygienickou údržbu povrchu bez použití vody.

Cena 1 240,- Kč

Další informace naleznete na internetových stránkách firmy LiKOR
03.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444