Propojte dlažbu na terasu s bazénem

Mít vlastní bazén představuje samé výhody – koupání v soukromí a v kteroukoli denní i noční dobu, u vnitřního bazénu možnost koupání v zimě apod. Pokud uvažujete o výstavbě bazénu nebo o rekonstrukci stávajícího, v M.B.KERAMICE vám rádi poradí s výběrem nejen nejvhodnější dlažby k bazénu, ale i s obložením a celou jeho výstavbou.

Kvalitní keramické dlažby vydrží skutečně vše

M.B.KERAMIKA vám nabízí řešení pro venkovní i vnitřní bazény. Prohlédněte si bazénový program - kvalitní mrazuvzdorné dlažby s dokonalým řešením všech detailů. Keramická dlažba má 4 zásadní výhody, které oceníte nejen u bazénu:
  • Mrazuvzdornost – kvalitní slinutá dlažba je jako stvořená pro venkovní, ale i vnitřní použití.
  • Stálobarevnost – keramická dlažba snese i čističe vody na chemické bázi a je vhodná i pro bazény se slanou vodou. 
  • Protiskluznost – nemusíte se bát o bezpečnost a zdraví svých dětí a blízkých, že by na dlažbě někdo uklouzl. 
  • Nabízí řadu dekorativních prvků – tvarovky, přelivové hrany, žlábky – všechny tyto detaily dotváří konečný výsledek a ten je díky nim skutečně propracovaný. 

Dokonalé a upravené okolí venkovního i vnitřního bazénu

S dlažbami pro bazény bude okolí upravené a vyladěné. M.B.KERAMIKA nabízí dlažby různých tlouštěk:

Díky této variabilitě snadno propojíte interiér s terasou a bazénem a dokonce i zahradou. Vybírat můžete z množství designů nebo imitací přírodních i umělých materiálů:
  • Dřevo – skutečně vydařené imitace dřeva – žilkování, struktura vláken dřeva, barvy, to vše přispívá k věrohodnému vzhledu.
  • Kámen – křemence, vápence, lámané kameny – to vše a ještě víc naleznete v nabídce dlažeb se vzhledem kamene.
  • Beton – velmi oblíbené a moderní imitace betonových a cementových stěrek dodají prostoru minimalistický vzhled.

 

Dlažbám od M.B.KERAMIKY se meze nekladou

Vybírejte z dlažeb, které jsou kvalitní, všestranné a vhodné do prostoru, který zamýšlíte. Kromě bohaté nabídky výrobků M.B.KERAMIKA nabízí zákazníkům i služby na profesionální úrovni - zpracování grafického návrhu a cenové kalkulace, zaměření na místě, doprava a další služby pro malé i velké odběratele. Přijďte se přesvědčit do koupelnových studií.
17.06.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444