Propojit dlažbu z interiéru do exteriéru? Žádný problém

Záleží vám na každém detailu a rádi byste svůj interiér sjednotili i s venkovním prostorem? Vyzkoušejte vysokou exteriérovou dlažbu, která bude vzhledově ladit s dlažbou interiéru. Použít ji můžete na terasu, zahradu i k bazénu. Spojte interiér a okolí vašeho domu dlažbou a vytvořte tak dokonalý celek.

Kvalitní italská dlažba je vysoká 2 cm
Běžná výška dlaždic se pohybuje kolem 1 cm. Italská dlažba však nabízí výšku 2 cm, prvotřídní kvalitu a profesionální provedení. Kamenný design dlaždic je nadčasový, a tak se nikdy neomrzí. Dlažba pochází od renomovaných výrobců Supergres, Mirage, Ariostea a Armonie by Arte Casa.

Mrazuvzdorná a protiskluzná dlažba
Velkoformátové 2cm dlažby na terasy jsou protiskluzné, mrazuvzdorné, odolné vůči chemikáliím, soli a mechům. Díky jejich vlastnostem ušetříte za čisticí prostředky. Dlažba také odolává teplotám v rozmezí -50 až +60 °C a snese zatížení až jedné tuny. Je protiskluzná, a tak se hodí k budování bazénů, a to jak vnitřních tak vnějších.
Jak na pokládku 
Jednou z mnoha výhod 2cm dlaždic je možnost jejich pokládky do mnoha různých typů povrchů.
 
  • Pokládka dlaždic do štěrkového lože  
Pokládka dlaždic do štěrkového lože je výhodná svou snadnou a rychlou instalací, kterou zvládnete i sami. Navíc díky volným spárám mezi jednotlivými dlaždicemi je urychlen odvod vody. Výměna dlaždic je možná bez nutnosti bouracích prací.

  • Pokládka dlaždic na nastavitelné terče 
Při pokládce dlaždic na nastavitelné terče jsou rozvody inženýrských sítí vedeny mezi dlažbou a podkladem, tím minimalizujete náklady vynaložené s případnými opravami. Místo složitého bourání jen zvednete dlaždici a máte k poškozenému místu snadný přístup. Také spárovat lze v libovolném směru a to bez použití nivelačních hmot.

  • Jednoduché zakomponování do trávníku
U zakomponování do trávníku má tráva možnost prorůstat mezi dlaždicemi, a tím dlažba zcela splyne s vaší zahradou. 
 
  • Klasické lepení
S každým typem pokládky vás ochotně seznámí proškolený zástupce, kterého můžete kontaktovat na internetových stránkách společnosti M.B. KERAMIKA.
21.10.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444