Projekt Viladomy Ořech kombinuje soukromí rodinného domu se stylovým bytem

Zažívat dennodenně vesnickou idylu a zároveň neztratit kontakt s ruchem velkoměsta. Tuto ideální kombinaci módního bytového bydlení a rodinného zázemí s domáckou atmosférou přidává do své nabídky přední česká realitní společnost Lexxus. Právě dokončovaná výstavba dvanácti bytových jednotek ve středočeské obci Ořech je unikátním projektem, který nabízí řešení nejen pro mladé rodiny hledající vhodné, příjemné, bezpečné a nadstandardní bydlení.

Pražské bydlení se stává v posledních letech čím dál méně dostupným. Nedostatek bytů a vzrůstající počet obyvatel dostává především mladé rodiny do svízelné situace. Buď platit nájem ve vysněné lokalitě nebo se spokojit s podstatně nižší úrovní bydlení a služeb ve vlastním. Není proto divu, že příměstské bydlení zažívá opravdový boom. Klasikou posledních desetiletí se staly rodinné domy stavěné stále dál od Prahy. Vyváženou kombinaci blízkosti hlavního města, rozumnou cenu i náklady, a především ideální poklidné rodinné zázemí nabízejí Viladomy.
 
Jak ale skloubit moderní bydlení v bytě se soukromím a bezpečným zázemím, které poskytuje rodinný dům? Ideální řešení nabídl nový projekt Viladomy Ořech. Unikátní výstavba v klidné venkovské lokalitě bezprostředně blízko Prahy poskytuje dvanáct nadstandardních bytových jednotek. Celkem osm bytů a čtyři ateliéry propojují jak pohodlí rodinného života v klidném a bezpečném prostředí, tak luxusní a módní bydlení. Samozřejmou součástí bytových jednotek je také dostatek parkovacích míst a možnost prostorné zahrádky. V nejbližším okolí viladomů se nachází vše, co člověk potřebuje k pohodlnému životu. Mateřská a základní škola, obchody, kulturní zázemí i sportovní centra jsou v krátké docházkové vzdálenosti přímo od dveří bytu. 
 
Projekt Viladomy Ořech je specifický nejen díky nabídce stylového městského bydlení v bezprostředním kontaktu s přírodou. Jednu z dalších velkých výhod představuje vynikající dostupnost do centra Prahy. Ze středočeské obce Ořech se do centra hlavního města dostanete buď čtvrthodinovou cestou autem, nebo autobusem. A zastávka? Ani ne minutu chůze od bytu. V bezprostřední vzdálenosti se nachází také vlaková stanice s přímým rychlým spojem na Prahu. Do centra metropole je tak možné dostat se rychleji než z naprosté většiny okrajových částí Prahy. 


Za další nesmírnou výhodu platí lokalita malebné obce Ořech, známá pro svou bohatou historii sahající až do desátého století našeho letopočtu. Významnou pamětihodností je především slavný římskokatolický kostel Stětí svatého Jana Křtitele ze čtrnáctého století, jenž se nachází v samém centru. Kromě gotického kostela je obec pověstná i typickou venkovskou atmosférou, kladoucí důraz na poklidný život v souladu s přírodou i sousedy. A to měli na mysli rovněž architekti, kteří viladomy navrhli s velkým citem pro okolní prostředí: výrazné dřevěné prvky lemující velká francouzská okna a velkorysé terasy dodávají obyvatelům opravdové spojení s okolní přírodou.

Kromě zvolených materiálů podtrhuje atmosféru venkovského bydlení i celkové řešení bytů. Orientace oken z východu na západ zaručují prostory plné světla, velmi šetrná energetická úspornost zase šetří přírodu i náklady uživatelů. 
06.01.2020 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444