Projděte se svým snem o bydlení v redesignovaném showroomu HANÁK na Heršpické

Kde najdete nejnovější modely kuchyní, obývacích pokojů nebo třeba ložnic? No přece v čerstvě redesignovaném showroomu v Brně na ulici Heršpická. Rádi vám představíme naše novinky v interiérovém designu. Jsme si jisti, že právě u nás najdete to, co hledáte.

Redesignování našich showroomů a vymýšlení nových konceptů je naše velká záliba. Všechny prodejny HANÁK jsou proto pravidelně aktualizovány nejnovějšími kolekcemi nábytku. Záleží nám totiž na tom, abychom svým zákazníkům pokaždé nabídli to nejlepší a nejatraktivnější, co je na českém trhu k dostání.

Jeden domov – jedna značka


Ve studiu HANÁK na vás čekají exkluzivní kolekce nábytku od interiérových dveří až po koupelnový nábytek. Těšit se můžete na krásné přírodní dýhy, laky nejvyšší kvality a neotřelé designy, které lahodí oku. Kromě toho u nás najdete také profesionální tým architektů a designérů, kteří se s vámi rádi pustí do vašeho vytouženého návrhu bydlení.


Naší filozofií je „jeden domov – jedna značka”. Jednotlivé části interiéru vnímáme jako jeden celek, který upravujeme tak, aby se vám v něm pohodlně, prakticky a příjemně bydlelo. Celý váš interiér jsme proto schopni navrhnout tak, aby působil a fungoval vždy uceleně a vyváženě.

Opravdu kvalitní nábytek z certifikovaného dřeva


Na kvalitě a dlouhé životnosti našeho nábytku nám záleží. Právě proto je všechen nábytek HANÁK vyroben výhradně z čistého dřeva, nikoliv z odpadového recyklátu. Očekávat u nás proto můžete pouze nadstandardně kvalitní materiál s certifikací CARB Phase 2. V současnosti jsme jediný výrobce nábytku v České republice, který používá právě tento certifikovaný materiál.

Virtuální prohlídka showroomu HANÁK


Pokud si chcete udělat ucelenou představu o tom, jak by mohl váš budoucí interiér vypadat, neváhejte nás osobně v studiu na Heršpické navštívit. Tento vyhledávaný brněnský showroom s nábytkem si ale nyní můžete projít i online na webu www.hanak-centrum.cz/showroom, kde jsme pro vás připravili jeho virtuální prohlídku.


V případě, že vás naše nabídka zaujme se rozhodnete pro zařízení svého interiéru právě od značky HANÁK, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vás!
31.08.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444