Prodlužte si léto pod pergolou

Krátící se dny naznačují konec léta a nažloutlé listí ohlašuje podzim. Kdo by si nepřál využívat svou terasu na podzim stejně jako v létě? Bioklimatická hliníková pergola ESPACIO vám to umožní. Střecha pergoly vás ochrání před deštěm, a když ji navíc doplníte o boční screenové rolety, nemusíte se obávat ani větru. Její montáž navíc nevyžaduje náročné stavební přípravy, takže si prodlouženou sezonu stihnete užít ještě letos.

Bioklimatické pergoly patří ke špičce mezi pergolami i zastřešením teras vůbec. Jestliže vyžadujete to nejlepší na trhu, ať z hlediska funkce či designu, je pro vás pergola ESPACIO ideálním řešením. Bioklimatické pergoly jsou známé chytrým využitím přírodní energie. Jejich velkou výhodou je ochrana před nepříznivými vlivy počasí, přirozená ventilace a odvod dešťové vody schovaný v nosné noze pergoly.
 
 

Nepropustí ani kapku vody

Střechu tvoří hliníkové lamely, které je možné naklápět až po úhel 140 stupňů a tím regulovat pronikající sluneční paprsky a teplotu pod pergolou. Lamely se ovládají dálkovým ovladačem nebo pomocí chytrého telefonu či tabletu přes inteligentní systém řízení domácnosti.

„Pomocí motorem ovládaných lamel si stisknutím jednoho tlačítka snadno nastavíte intenzitu stínění, která vám vyhovuje. ESPACIO dokonale funguje i za deště nebo při sněžení. Zavřené lamely do sebe dokonale zapadnou a nepropustí ani kapku vody. Z pergoly se tak stává dokonalý přístřešek po celý rok,“ vysvětluje Filip Šimara, obchodní ředitel největšího českého výrobce stínění CLIMAX.
 
 

Velký výběr a výroba na míru

Pergola ESPACIO je vhodná na terasy, atria, verandy, restaurace či jako volně stojící objekt do zahrady. CLIMAX lakuje ESPACIO těmi nejkvalitnějšími barvami a na výběr jsou stovky barevných odstínů, různé povrchy i stupně lesku. „Pergolu vyrábíme vždy pro každého zákazníka na míru, přesně podle jeho individuálních požadavků,“ doplňuje Filip Šimara.

Každou pergolu ESPACIO je možné vybavit i nadstandardními prvky. Například pro zastínění z boku skvěle poslouží screenové rolety. Zároveň chrání před větrem a slouží také jako designový prvek.
18.09.2018 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444