Proč to nezkusit? Popište příběh svého domova a hrajte o 25 tisíc

Představte si rekonstrukci rodinného domu se vším problematickým, co obvykle proměnu zastaralého bydlení v moderní domov provází. Znásobte skutečností, že v tom chaosu a věčném prachu musí nějak přežít celá rodina. Mohla by být taková rekonstrukce na konci ozdobena úžasným vrtulníkovým letem kolem světa?

Bylo by to vůbec možné? Ale ano. Do jedné z rekonstruovaných místností si totiž majitel nastěhoval naprosto fantastický vrtulníkový simulátor se třemi velkoplošnými obrazovkami. A každý den může vzlétnout za dobrodružstvím do jakéhokoliv místa na světě.

Dokázali jste i vy proměnit svůj sen o bydlení ve skutečnost? Koupili jste byt, postavili dům, zařídili pokoj v podkroví, zrekonstruovali koupelnu či kuchyň? Nebo jste aspoň chvíli bydleli ve vlastnoručně vybudovaném iglú, dětem jste dali dohromady dům na stromě, nebo jste s novým bydlením objevili nečekané kouzlo nových zálib a koníčků?

Podělte se s ostatními na webu Najděte se ve vlastním o své zkušenosti a zážitky a zúčastněte se soutěže „25 let = 25 začátků“, v níž se hraje o 5x 25 000 Kč na stavební spoření u ČMSS.
 

Hrát je jednoduché

Dejte svému příběhu přiléhavý název, připojte výstižný popis a uveďte, čeho se váš projekt týkal. Čím vám jeho realizace zlepšila kvalitu života, co příjemného přinesla. Jaké starosti ubyly a z čeho jste měli největší radost. Svůj projekt můžete přihlásit do 26.8.2018.

Již v této etapě můžete hlasovat, svými preferencemi možná ovlivnit porotu a tím i postup do dalšího kola. Z doručených projektů totiž odborná porota vybere 25 nejpřitažlivějších. Tyto vybrané projekty doplní soutěžící čtyřmi fotografiemi (ideálně jedna z nich dokumentuje stav před realizací) a 10. 9. 2018 bude zveřejněno na webu www.najdetesevevlastnim.cz/25zacatku 25 projektů včetně fotografií.

Od 10.9. do 30.9.2018 bude probíhat hlasování, které určí pětici výherců. Vítěze totiž vyberete vy a s vámi i další uživatelé Věrnostního programu ČMSS na Najděte se ve vlastním.
08.08.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444