Proč si nechat vypracovat projekt podlahového topení?

Stavíte dům a chtěli byste jej vytápět podlahovým topením? Pokud si nevíte rady jak zajistit, aby vám otopný systém poskytl maximální tepelný komfort s co nejnižší spotřebou energie, nejlepší cestou je obrátit se na odbornou firmu, která vám vypracuje projekt podlahového topení přesně na míru vašemu domu.

Při výstavbě domu je nutné počítat s tím, že nestavíte stavbu na rok, ale minimálně na 50 let. Z hlediska budoucího komfortu je tak dobře zvolená forma vytápění jednou ze zásadních věcí. Správný projekt podlahového topení s vhodným typem zdroje tepla vám tím pádem zajistí pohodlné bydlení a ušetří spoustu času a peněz.
 

Jaké přednosti má podlahové topení?

Podlahové topení patří v poslední době k nejoblíbenějším variantám vytápění domu. Jedná se totiž o velice efektivní způsob, jak si doma zajistit komfortní pocit tepla, a to rovnou od podlahy. Tím, že je podlahové topení skryté v podlaze navíc nabízí čisté architektonické řešení interiéru. S podlahovým topením také můžete významně ušetřit za energie. Oproti klasickým radiátorům má totiž větší sálavou plochu. Teplota vytápěcí vody proudící trubkami uloženými v podlaze je nižší než 50 °C, což může znamenat až 20% úsporu energie.
 

Projekt podlahového topení a služby na klíč od firmy Setop

 

Společnost Setop má na poli vytápění více než 20 let zkušeností. Zhotovené projekty topení či kotelen jsou podloženy mnoha praktickými realizacemi, což zajišťuje dlouhodobé a bezchybné fungování celé topné soustavy.

Veškeré použité komponenty jsou od předních evropských výrobců s garancí záruky a vyznačují se vysokou kvalitou zpracování a materiálů. Jedná se například o výrobce podlahového topení Giacomini, Universa, Uponor nebo Gabotherm. Našim zákazníkům nejčastěji montujeme kotle a tepelná čerpadla od předních značek Buderus, Baxi, Viessmann, Wolf, Junkers, Vailant, De Dietrich, Nibe nebo Brilon.

Setop nabízí profesionální přístup, takže se již nemusíte bát garážového instalatéra, který vše pokazí a uteče. S projektem podlahového topení budete schopni stavbu topení navíc dozorovat a řídit. Celou realizaci vytápění vašeho domu dostanete na klíč, včetně lití anhydridové podlahy a pokládky polystyrenu.
 

Užitečné informace

  • projekt podlahového topení je zpracován do 30 dnů od zaslání všech podkladů
  • cena projektu podlahového topení je cca 15 až 20.000 Kč bez DPH
  • vše je dodáno písemnou formou s garancí záruky
  • působnost po celé Moravě
  • kontakt - Marek Šedivý, tel. 730 155 066, projekce@setop.cz
04.04.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444