Proč centrální vysavače?

Jaké jsou jejich výhody?

Tím hlavním je samozřejně fakt, že při vysávání skutečně nebudete vířit prach. Veškerý vzduch je po přefiltrování vysavačovou jednotkou vyfouknut ven mimo dům.


Výhodou je také tichý chod. Protože je vysavačová jednotka umístěná mimo obytné prostory, nejčastěji v garáži, ve sklepě, šatní skříni, nebo jiné technické či nebytové místnosti, jeho hlučnost je zcela zanedbatelná. Zapomenout nesmíme také na vynikající sací výkon. K centrálnímu vysavači totiž neodmyslitelně patří i výkonný motor s nezávislým chlazením (bypass), který zajistí účinný úklid s bezstarostným provozem na dlouhé roky.

 

Všechny dostupné systémy sání jako jediná na trhu nabízí značka Husky. Pořídit můžete zařízení počínaje I. generací pouze suchého sání, přes II. generaci kombinovaného sání jak suchých tak mokrých nečistot až po III. a IV. generaci samosplachovacího systému Husky H2O, který veškerý prach a nečistoty průběžně splachuje do kanalizace. V kombinaci AquaPro s nástřikem čistící směsi a modelu Husky H2O uzavírá celou výkonovou řadu všech centrálních jednotek pro každou velikost stavby.

Více o centrálních vysavačích.


Zde se podívejte na další typy centrálních vysavačů.


Jak si vybrat vysavač se můžete dočíst také v knize vydavatelství ERA. Kniha rozebírá jejich funkce a vlastnosti s ohledem na úspory energie a jejich instalaci.

17.02.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444