Problém: kožená sedačka a zvrásnění kůže

Foto: http://www.resa.cz/

Foto: http://www.resa.cz/

Lze očekávat větší zvrásnění kůže na sedací soupravě během krátké doby používání? Případně k jak velkému zvrásnění může časem dojít? 

Na dotaz odpovídá Jan Ságl ze společnosti RESA, spol. s r. o.
 
Velikost zvrásnění závisí na kvalitě kůže, její síle a také na použité konstrukci výplní. Některé produkty již z výroby zůstávají záměrně volnější a další uvolnění pak není tak patrné. Pokud však klient žádá, aby sedačka byla „vyšponovaná“  po dlouhou dobu, je dobré vybrat výrobek s kvalitním kovovým pružením, ideálně ve dvou vrstvách nad sebou, a také se porozhlédnout po výrobci, který používá ty nejkvalitnější pěny.

Dalším důležitým detailem je velikost ploch. Čím větší plochy sedáku jsou, tím větší pravděpodobnost vytažení kůže. Proto dopručujeme sedáky rozdělit vtahem po max 80 cm.
17.04.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444