Příroda za okny

Chcete bydlet U Lípy, U Dubu, U Kaštanu nebo U Javoru? S těmito názvy bytových domů se setkáte, pokud si budete vybírat svůj byt v Rezidenční čtvrti Botanica v Praze. Její název vystihuje záměr investora vybudovat rozsáhlý park o rozloze 31 ha tvořený alejemi okrasných stromů a cizokrajnými dřevinami navazujícími na lesopark vedoucí až do Motola či Košíř.

Do tohoto parku bude zasazena luxusní obytná čtvrť nabízející bydlení v bytových domech, rodinných řadových domech, dvojdomech a v neposlední řadě i v domech soliterních. součástí této výstavby bude i mezinárodní Německá škola, která zahájí výuku již na podzim roku 2003.

Kdo by nechtěl žít v takovém prostředí a přitom nevyužívat všech výhod velkoměsta, když se přímo naskýtají v jeho okolí? Pět, deset minut chůze a dostanete se ke stanici metra trasy "B" Nové Butovice. V docházkové vzdálenosti najdete veškerou obchodní a občanskou vybavenost. Pár minut jízdy autem a jste u napojení na dálnici D5, odkud se rychle dostanete k letišti (15 minut jízdy autem), na městský okruh anebo k nákupnímu centru na Zličíně.

I. etapu budou tvořit čtyři bytové objekty, z nichž dva a dva vždy utvoří celek (P a Q) s vnitřním atriem a společnými garážemi. Výhodou čtyř souběžně projektovaných obdélníkových budov je především otevřené pole výhledu všech bytů do okolních zahrad. V třípodlažních budovách, s ustupujícím čtvrtým podlažím, bude k dizpozici celkem 124 bytových jednotek od 1 + kk až po 5 + 1 s obytnou plochou od 46 m2 do 194m2, všechny s balkonem nebo terasou a převážně v orientaci východ nebo západ. Na každý byt bude připadat minimálně jedno garážové stání v podzemních garážích. V suterénu budou k dispozici úklidové komory, sklepní kóje a sušárna. K bytům v přízemí jsou navrženy předzahrady, které svým vzhledem znásobí pocit pohodového žití v harmonii moderního bydlení a kultivované přírody.
15.07.2003 | Project & Property

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444