Příjemné bydlení v krásném prostředí

Pokud přemýšlíte o novém ideálním bydlení jen kousek za hranicemi metropole v klidnější lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky, prohlédněte si nabídku nových bytů společnosti Lexxus v Čelákovicích.

Středočeské město Čelákovice leží nedaleko Prahy a s více než 11 000 obyvateli se rozkládá na levém břehu řeky Labe. Podstatně příznivější a dosažitelnější ceny bytů než v Praze a zejména jeho vybavenost a široké možnosti volnočasových aktivit z něj dělají stále oblíbenější místo pro bydlení.

Bytový dům s celkem 77 moderními byty bude citlivě umístěn do současné zástavby města a projekt tak bude moci od počátku využívat plnou občanskou vybavenost. Nové byty v Čelákovicích tvoří bytové jednotky v dispozicích 1+kk až 4+kk s plochou od 33 m2 do 106 m2. Téměř každý byt bude disponovat balkonem, terasou nebo předzahrádkou. Ke všem bytům lze přikoupit kryté parkovací stání a sklepní kóji.



Čelákovice vynikají mimo jiné vysokou úrovní dopravní dostupnosti do hlavního města. S využitím nedaleké dálnice D11 se za 15 minut dostanete na pražský Černý Most, na kterém vás s otevřenou náručí přivítá moderní čtyřhvězdičkové obchodní a zábavní centrum CČM, přinášející širokou škálu zboží a služeb, mimo jiné i multikino Cinestar a pobočky řetězců Globus, Makro, Ikea, XXX Lutz a dalších více než 200 obchodů.

Ve spojení s Prahou se nabízí i rychlostní komunikace Praha-Mladá Boleslav nebo tzv. stará Poděbradská. Pokud nevlastníte řidičský průkaz, můžete využít pohodlný vlak, který vás každou půlhodinu doveze za 25 minut až na Masarykovo nádraží.

V Čelákovicích najdete vše k vytvoření potřebného zázemí pro moderní bydlení. V širším centru města naleznete např. mateřskou a základní školu, střední školy, gymnázium, celou řadu obchodů a služeb, supermarkety Albert, Billa, Tesco a Penny Market, veškeré zdravotnické zařízení, pečovatelský dům, banky, úřady, poštu, kulturní dům, muzeum, knihovnu a v letních měsících i letní kino.

Město je pyšné i na své památky, nejvíce však na středověkou tvrz z roku 1579, která prošla renesanční úpravou a dnes v ní sídlí již zmíněné městské muzeum a také na barokně rozšířený románský kostel Nanebevzetí Panny Marie. Volný čas můžete strávit procházkou s fascinujícím výhledem na zdymadla s plavební komorou na Labi nebo v místních sportovních areálech, kde si můžete zahrát volejbal, tenis nebo fotbal. Pro vyznavače aktivního sportu je tu oblíbená nově vybudovaná cyklostezka podle řeky Labe, přírodní koupaliště, sportovní centrum Spring Relax Centrum a krytý bazén se saunou, kde se můžete příjemně zrelaxovat. Čelákovice nabízejí vše pro spokojený poklidný život, a proto jsou pro své možnosti oblíbené nejen u mladých rodin s dětmi, ale i u starších párů.

Širší okolí Čelákovic nabízí otevřenou náruč plnou nesčetných rekreačních možností okolo blízké řeky Labe, na které si můžou milovníci lodí za větrného počasí příjemně zajachtařit. Rovné asfaltové cestičky kolem Labe zvou jak k procházkám s dětmi, psy i kočárky, tak i k jízdě na kole, kolečkových bruslích nebo koloběžce. V letních měsících vám učaruje kouzlo přírodního koupaliště Malvíny u Lázní Toušeň a známého a oblíbeného jezera Lhota u Brandýsa nad Labem. Za zmínku určitě i stojí klidná rekreační oblast Káraný na soutoku řek Labe a Jizery. V areálu blízkého přírodního parku v okolí Káranské vodárny na protějším břehu řeky Labe si lze všestranně zasportovat. Na již zmíněné řece Jizeře se mohou vydovádět milovníci rybaření s možností úctyhodných úlovků. Lokalita Čelákovice a její blízké okolí nabízí dokonalé vyvážení výhod městského života se všemi jeho vymoženostmi a možností sportovního vyžití i aktivních procházek do přírody pro vás i vaše děti. Krásné prostředí splní sen o příjemném bydlení jedincům, párům i rodinám s dětmi.
30.04.2018 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444