Převrat ve světě hypoték: úvěr na 40 let

Ekonomické stavby rozšiřují program Mladá rodina

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice a na Slovensku, rozšiřuje portfolio svého finančního programu Mladá rodina. Klienti mají nyní možnost využít hypoteční úvěr na dobu až 40 let, což je v České republice ojedinělá a nejdelší možnost splácení.

Nabídka 40leté hypotéky je součástí u klientů nejoblíbenějšího programu Mladá rodina, jehož cílem je dosažení co nejnižší možné splátky při nízké základní hotovosti. Finanční experti Ekonomických staveb spolupracují s předními bankami a využívají všech dostupných státních podpor, díky čemuž dokáží zajistit financování stavby i pro klienty, kteří v bankách sami neuspěli.

„Díky rozložení splátek do delšího časového horizontu mohou teď naši klienti platit měsíčně nižší částku než dosud. Hypotéka se tak stává dostupnou i pro ty, kteří si ji díky nižším příjmům nemohli dovolit. Samozřejmě má hypotéka i své limity, z nichž největším je věk klienta maximálně do 30 let. Pozornost je tedy zaměřena zejména na mladé rodiny,“ upřesňuje David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.

Ke stavbě domu s využitím tohoto programu klientům stačí jen 170 000 Kč a vlastní pozemek. Státní podpory a optimalizace úvěru pak dokáží snížit splátku úvěru až o 4000 Kč měsíčně. „Uvědomujeme si také, že 40 let je dlouhá doba a kdykoliv se mohou objevit neočekávané okolnosti, které znemožní splácení hypotéky. Aby klienti nemuseli žít s obavami, že se něco takového přihodí, nabízíme jim možnost zpětného odkupu domu,“ dodává Mencl. Pokud se do deseti let klient rozhodne k takovému kroku přistoupit, Ekonomické stavby odkoupí dům za stejnou cenu, jaká byla při jeho pořízení.

O společnosti Ekonomické stavby
Ekonomické stavby jsou předním výrobcem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá.
Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.
Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz.

04.06.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444