Prémiové spotřebiče světové jedničky Haier si můžete koupit už i v Čechách

Značku Haier možná neznáte, ale vězte, že její prémiové spotřebiče zaplňují domovy i těch nejnáročnějších zákazníků po celém světě již více než 30 let. V celosvětovém měřítku je skupina Haier jedničkou v podílu na trhu s domácími spotřebiči, a to právě díky špičkové kvalitě a technologiím svých produktů, i díky profesionálnímu servisu a péči o zákazníka, které jsou důvodem, že se lidé vrací.

Několik málo spotřebičů této značky jste si mohli zakoupit již v předchozích letech, nyní přivezl Haier do České republiky nové modely vyšší třídy s profesionálním zpracováním i skvělým designem. Pojďme si představit, co vše značka Haier nabízí, a čím vás její produkty nadchnou.

Chladničky: technologie Fresher Techs® a zóny potravinám na míru

Ať již hledáte klasickou kombinovanou chladničku nebo multi door verzi s praktickým rozdělením vnitřního prostoru a vnitřní kapacitou až 610 litrů, které snadno pojmou i velké rodinné nákupy, široká nabídka značky Haier vás nachne. A nejen, že skvěle vypadají v luxusní povrchové úpravě s kovovým leskem nebo ve skle, inovativní technologie Fresher Techs® zajišťují dlouhodobé kvalitní prostředí pro vaše potraviny. Speciální zásuvka My Zone je určena na rychlé chlazení nebo dlouhodobé uchování ovoce a zeleniny, u vyšších modelů má samostatné ovládání nastavení teploty. Praktická Instant Cool Zone ochladí vaše nápoje za pouhých 20 minut, Humidity Zone udržuje až 90 % vlhkosti se zajištěním správné cirkulace vzduchu pro zachování nutričních vlastností čerstvých potravin, Dry Zone naopak vlhkost snižuje pod 45 % pro skladování mléčných výrobků. V sérii Cube je k dispozici jedinečný prostor Switch Zone, který lze změnit z chladničky na mrazničku a zpět. S bakteriemi se popere antibakteriální technologie ABT® s aktivním UV světlem, Fresher Shield zabraňuje kolísání teploty při automatickém odmrazování.

Vinotéky: chytré skladování nejcennějších vín

Vinotéky Haier vytvářejí optimální podmínky pro uchovávání vín a šampaňského a vy si tak svou vášeň můžete užít v plné míře, navíc jsou skvělým designovým doplňkem vašeho domova. Díky kompresoru s nízkými vibracemi pracují v tichu s hladinou hluku pouhých 38 dB(A). Filtr s aktivním uhlím působí jako bariéra pro vnější pachy, což oceníte pokud máte vinotéku umístěnou v kuchyni. Díky tomuto filtru víno stárne v prostředí, které se nejvíce podobá vinnému sklípku z přírodního kamene. LED osvětlení šetří energii a neprodukuje další teplo, do skleněných dveří vinoték Haier je zabudován anti-UV filtr, aby vaše vína zůstala zachována v nejlepším stavu. Vinotéky Haier jsou vybaveny systémem regulace vlhkosti, který ji udržuje mezi 50-80 %. Hlídají také konstantní teplotu, aby nedošlo ke změně chuti a vůně a vína si uchovala svoji nejčistší podobu. V nabídce naleznete jedno- i dvouzónové varianty, tzn. že můžete udržovat v každé zóně jinou teplotu.

 

Pračky: ultra tichý chod s motorem Direct Motion

Pračky Haier jsou poháněné mimořádně tichým motorem Direct Motion. Motor pracuje bez řemene a je umístěný přímo na ose bubnu pračky, čímž výrazně snižuje vibrace a hluk na pouhých 53 dB(A) při praní a 67 dB(A) při odstřeďování. Současně prodlužuje životnost spotřebiče díky menšímu počtu dílů a také přispívá ke snížení spotřeby energie a vody v energetické třídě A+++(-40%). Pračky nabízejí parní funkci, která uvnitř bubnu rozptyluje páru a čišticí prostředek, uvolňuje vlákna a pomáhá odstranit i silné nečistoty. A to není vše, díky páře je následně mnohem snazší žehlení. Inovativní způsob odloženého praní vám umožní vybrat, kdy chcete prací cyklus dokončit a to až 24 hodin předem. Jednoduše se rozhodnete, kdy potřebujete mít prádlo vyprané a pračka automaticky vypočítá počáteční čas. Exkluzivní antibakteriální ošetření ABT® chrání před tvorbou plísní a bakterií v nejvíce rizikových oblastech, jako je například zásuvka na prací prostředek a těsnění otvoru dveří. Ovládání pračky je velmi jednoduché díky přehlednému digitálnímu displeji a panelu v češtině. Na něm můžete snadno najít potřebné programy a funkce, vybrat si můžete až z 16 různých přednastavených programů.

*Zdroj: Euromonitor International Limited 2019, data z roku 2018.

02.03.2020
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444