Překvapivě všestranná toaleta - Geberit AquaClean Tuma

Nová toaleta s integrovanou sprchou Geberit AquaClean Tuma v sobě spojuje čistý, elegantní design se sofistikovanou a inovativní technologií. K dispozici jsou varianty v podobě kompletní toalety včetně keramické mísy i ve formě sedátka s integrovanou sprchou, které lze dodatečně namontovat na stávající WC mísu.

AquaClean Tuma z dílny designéra Christopha Behlinga harmonicky splyne s interiérem každé koupelny. Díky svému aerodynamickému designu a mimořádně štíhlým proporcím propůjčí elegantní vzhled i malým koupelnám a dokáže je poměrně rychle a snadno proměnit v domácí wellness oázu. Přídavné sedátko AquaClean Tuma je ideálním řešením pro ty, kteří by rádi využívali všech výhod, které poskytuje očista vodou, ale nechtějí se ve svých koupelnách pouštět do žádné zásadní rekonstrukce.
 

Všestranně použitelná

Budete překvapeni, kolika různými způsoby je možné novou toaletu s integrovanou sprchou zkombinovat s ostatními prvky interiéru. Její designový kryt, který je k dispozici v několika barvách a materiálech, lze sladit s tlačítkem splachování Geberit a pozvednout tak vzhled celé koupelny. 
 

Sofistikovaná a inovativní technologie

„Geberit AquaClean Tuma je výsledkem našeho dlouhodobého zaměření na design, komfort, čistotu a ekologickou udržitelnost a zároveň jasným důkazem toho, že jdeme správnou cestou,“ říká Armin Gierer, vedoucí produktové řady Geberit AquaClean.

Pod jednoduchým a elegantním designem tohoto chytrého produktového konceptu se skrývá sofistikovaná a inovativní technologie, jako například průtokový ohřívač optimalizovaný pro tvrdou vodu, funkce odstranění vodního kamene nebo vysoce efektivní technologie sprchování WhirlSpray s nízkou spotřebou vody.


Další funkce, jako například ohřev sedátkaosoušení teplým vzduchemodsávání zápachu a keramická mísa bez okrajů Rimfree® ještě více umocňují prožitek komfortu a pohodlí. Uživatelsky přívětivé dálkové ovládání umožňuje intuitivním způsobem nastavit všechny funkce tak, aby vyhovovaly osobním preferencím majitelů.

 

Zažijte svoje poprvé s toaletou AquaClean

Vyzkoušejte toaletu AquaClean na vlastní kůži. Desítky testovacích zón jsou vám k dispozici po celé České republice.


Více informací získáte na adrese: 
www.geberit-aquaclean.cz/mojepoprve
13.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444