Představujeme Westwing Collection na jaro/léto 2020

Firma Westwing přichází s novou vlastní kolekcí interiérových produktů pro nadcházející období jaro/léto 2020. Kolekce je inspirována jednoduchými přírodními tvary a nese se v duchu kvalitních materiálů, neotřelých forem a doplňků odrážejících nejnovější trendy v oblasti designu.

Posláním firmy Westwing je inspirovat své zákazníky a zkrášlovat jejich interiéry. Srdcem této mise se v loňském roce stala její vlastní značka - Westwing Collection, pod jejímž jménem přichází pravidelně na svět nové a nadčasové výrobky.

První kolekce tohoto roku byla představena 10. března 2020. Nabídka se skládá z 386 nových produktů, jejichž ceny začínají od přibližně 300 Kč za kus. Kolekce pro jaro a léto bude představena v rámci časově omezených kampaní na Westwing.cz a dlouhodobě bude dostupná také na WestwingNow.cz.

Přirozeně, jednoduše a s nápadem – takový je nádech celé kolekce. Zákazníci se mohou těšit na prosté a moderní tvary, umělecké detaily a materiály jako futuristické plexisklo v kombinaci s mramorem či přírodním dřevem, ručně vyráběnou keramiku ve stylu wabi-sabi, kámen a další.

„Naše nové projekty se nesou v duchu organických tvarů a vzdávají hold kráse jednoduchosti. Přírodní barvy a materiály poskytují perfektní kulisu pro pohodový životní styl!“ říká Delia Lachance, zakladatelka a CCO Westwing.

Focení inspiračních fotografií probíhalo v přímořském letovisku. Ty představují produkty z kolekce zasazené do interiéru.  

Jídelna

Harmonický celek je tvořen kombinací tmavého dřeva a elegantního vídeňského výpletu z přírodního ratanu. Keramika ve stylu wabi-sabi a jemné tkaniny z lnu jsou dokonalým doplňkem celého uspořádání. Kontrastní detail pak tvoří elegantní lampa v odstínech pudrově růžové a zlaté. 
Inspirační fotografie – jídelna, Westwing Collection jaro/léto 2020
 

Obývací pokoj

Charakteristickým rysem kolekce jsou symetrické linie. V obývacím pokoji se jednoduché pohovky kombinují s velurovými lavicemi ve stylu 70. let či s masivními židlemi s vídeňskou pleteninou. Celé uspořádání je doplněno jednoduchým kobercem. V místnosti dominují tlumené barvy, jako je bílá a béžová, což dává vyniknout módní terakotě. 

Inspirační fotografie – obývací pokoj, Westwing Collection jaro/léto 2020
 
 

Ložnice

Stylová a útulná zároveň! Díky jemnému ložnímu prádlu z lehkých a přírodních materiálů, jako jsou len nebo bavlna, se z ložnice stává oáza pohody a odpočinku. Kolekci dominují abstraktní a batikované vzory v teplých, slunečných barvách: hořčicové, olivově zelené a terakotové.

 

Doplňky

Doplňky jsou třešničkou na dortu celé eklektické kolekce jaro/léto 2020. To právě ony dodávají prostoru jeho specifický charakter a dělají interiér více osobní. Návrháři Westwing ve velké míře experimentovali s neobvyklými materiály, jako je kámen, plexisklo v kombinaci s mramorem, dřevo a velur. V nabídce doplňků je vyzdvižena zejména krása nedokonalosti a přirozenosti – právě proto ručně vyráběné vázy a keramika a ozdobné polštáře s množstvím vzorů.

23.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444