Představujeme Hydrobox® - revoluční novinku v zavlažování rostlin

Už se vám někdy stalo, že vám pokojové květiny uhynuly kvůli nedostatku vláhy nebo naopak kvůli přílišnému zalévání? Svádíte každé léto boj se suchem, pravidelně zaléváte, a přesto některé okrasné keře na zahradě uvadají? S tím je jednou provždy konec!

Hydrobox® je revoluční patentovaný samozavlažovací polštářek, který se postará o přirozené zavlažování zahradních rostlin, pokojových květin, bylin, zeleně, výsadby zahrad, keřů a dalších rostlin. Díky svým schopnostem dodá Hydrobox® vašim květinám optimální vláhu po dlouhou dobu.
 

Jak to funguje?

Za normálních podmínek má rostlina omezený přístup k vodě a k zavlažování dochází pouze bezprostředně po dešti nebo zalévání, tj. když se voda nachází poblíž kořene. Část vody proniká do hlubších vrstev půdy, velká část se odpaří. Pouze malé množství vody vstřebává kořen.

Samozavlažovací polštářek Hydrobox® je umístěn na dně květináče nebo v zemině pod rostlinou a vstřebává vodu, která se v půdě nachází a ukládá ji v blízkosti kořenů. Díky tomu kořenový systém nezávisle může vstřebávat vodu v optimálním množství a době, která je nejvhodnější pro správný vývoj rostliny. Tím Hydrobox® prodlužuje dobu mezi zaléváním, snižuje spotřebu vody až o 50 % a zlepšuje rozvoj kořenového systému.

Hydrobox® se vyrábí v několika variantách velikostí a tvarů, každá velikost je přizpůsobena pro jiný druh rostlin - hrnkových nebo zahradních. Pro své rostliny snadno najdete správnou velikost v e-shopu Benco.cz.
05.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444