Představte svůj projekt ze všech úhlů

Snažíte se vytvořit takovou reklamní kampaň, která bude potenciální zákazníky dostatečně informovat, a přesto je nezahltí zbytečnými podrobnostmi? Chcete přiblížit svůj projekt a hledáte veškeré možné způsoby komunikační strategie s klientem? Redakce BYDLENI.CZ nabízí vytvoření prezentace na míru. 

Nabízíme vám možnost kompletního představení vašeho projektu, produktu nebo služby. Prezentaci zhotovíme profesionálně a rychle. Na základě dohody jsme vás schopni kdekoliv navštívit a vytvořit důležité podklady pro celkovou reklamní kampaň. Natočit můžeme vaše dny otevřených dveří, tiskové konference, běžný den ve firmě nebo rozhovory s významnými osobnostmi společnosti. Novinkou a mezi úspěšnými developery vyhledávanou službou je pořízení leteckých záběrů nebo snímků přímo nad projektem, ať už v exteriéru nebo interiéru. Vaši reklamní kampaň může doplnit i časosběrná fotodokumentace, díky níž můžou zájemci o nové bydlení sledovat realizaci projektu doslova den po dni. 
Buďte našimi partnery

Přistupujeme k firmám z oblasti bydlení jako ke svým partnerům, se kterými tvoříme obsah projektové prezentace společně. Výsledná prezentace bude zveřejněna na portálu www.bydleni.cz, bude přiložena do pravidelného newsletteru a zároveň poskytnuta vaší webové reklamě.

Nabízíme vám neustálou redakční podporu, kdykoliv byste si přáli vytvořit PR články, tiskové zprávy, natočit video, pořídit snímky nebo doplnit či aktualizovat údaje. 
06.06.2013 | Jana Koenigová
  • Jana Vaňková

    Jana se stala členem týmu BYDLENÍ.CZ začátkem října 2012. Jako redaktorka píše články o zajímavých akcích nebo osobnostech, připravuje seriál článků Na reality s rozumem, stará se o podobu PR článků a zároveň svými postřehy přispívá do vlastního blogu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444