Předán CE Top Award

Za významný přínos pro stavebnictví získala ocenění Central Europe Top Award pro rok 2007, první svého druhu u nás od vstupu do EU, firma Rockwool International A/S. Firma, která povznesla izolace ve stavebnictví na výsluní zájmu a zároveň do kvalitativních výšin obvyklých v Evropě.

Cenu udělilo sdružení CZECH TOP 100 a na Společenském večeru Stavebních veletrhů Brno 2007 a Urbis Invest 2007 ji včera večer od ing. Jana Struže, předsedy Sdružení CZECH TOP 100 a ing. Jiřího Škrly, generálního ředitele a. s. Veletrhy Brno převzal Managing Director Rockwool ESE (East-South Europe) Dirk Bogaert. Spolu s ním si ocenění převzal i ředitel české divize Rockwool ESE ing. Petr Stejskal, M. I. M. (Master of International Management).


Společnost Rockwool v České republice je součástí mezinárodního koncernu Rockwool International, který je největším světovým výrobcem tepelných, zvukových a protipožárních izolací z kamenné vlny. Koncern byl založen v roce 1937 v Dánsku. Jeho dnešním sídlem je dánské městečko Hedehusene, kde se také nachází výzkumná a vývojová základna.


Výrobní závody Rockwool jsou situovány takřka po celé Evropě, dvě výrobny jsou v Kanadě, jedna v Malajsii. Prodejní síť izolačních materiálů Rockwool je celosvětová. Počet spolupracovníků společnosti dnes převyšuje sedm tisíc. Od roku 1993 Rockwool úspěšně působí i na českém trhu. Od května 1998 vlastní Rockwool výrobní závod v České republice – Bohumíně.


Společnost Rockwool, a. s. je držitelem certifikátů ISO 9001:2001 za systém managementu jakosti a ISO 14001:2004 za systém environmentálního managementu pro vývoj, výrobu a prodej izolačních výrobků a služeb na bázi kamenné vlny.

20.04.2007
  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444