Před vosami vás ochrání designově vydařený lapač vos od Tescomy

Kdo z nás by neznal obtížné a obtěžující vosy? Jsme to pravděpodobně my  všichni, kdo nemají obhroublé a dotěrné chování žlutočerně pruhovaných „polétavek“ se žihadlem v oblibě. A určitě je jen málo z nás, kdo neokusil jejich bolestivé bodnutí, na něž je i leckdo alergický. Vosy si s naprostou jistotou umí vybrat chvíle, které jsme si původně měli užívat my – ať na balkóně, zahradě, u grilování či odpočinku. Asi největší traumata zažívají maminky, které chtějí dopřát svým malým ratolestem pobyt na zdravém vzduchu a slunci, ale obávají se vosího štípnutí.

Vosolap od TescomyBez zbytečného užívání zdraví škodlivých chemikálií se můžeme bránit

Všechny tyto věci, ale i možná další hořké zkušenosti, se honily hlavami zlínských designérů Tescomy. Rozhodli se proto spojit svůj um se zkušenostmi odborníků z Výzkumného ústavu včelařského a dali tak vzniknout lapači vos nazvaného VOSOLAP.

Jako náplň postačí ovocný sirup, sladké nápoje nebo pivo. Jednoduše VOSOLAP naplníme návnadou a postavíme nebo zavěsíme poblíž místa, které chceme před vosami ochránit. Návnada přiláká vosy do lapače a ty mu už neuniknou. Obsah bychom měli měnit podle potřeby, nejméně však jednou za 2-3 týdny. VosolapVOSOLAP patří ven, proto bychom ho neměli umísťovat do vnitřních prostor, protože zbytečně láká vosy dovnitř domu. Lapač vos VOSOLAP je vyroben z prvotřídního odolného plastu a můžeme ho mýt i v myčce nádobí. Tescoma na něj navíc poskytuje 3 roky záruku. Skládá se z nádoby, sítka, víka, stříšky a očka pro zavěšení.

A jak ho čistit?

Jakmile se v lapači shromáždí větší množství vos, lapač otevřete, sítko s lapenými vosami opatrně vyjměte z nádoby a proudem vody spláchněte do odpadu nebo vhodné nádoby. Dávejte však pozor. Některé lapené vosy mohou být stále aktivní a nebezpečné.

MOC VOSOLAPU je 249,- Kč


Veškeré informace o VOSOLAPU, ale i dalších výrobcích firmy Tescoma, včetně internetového obchodu, naleznete na www.tescoma.cz.

bydlinek
Soutěž o vosolap byla již uzavřena.

 

14.05.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444