Praktický luxus

Nová nerezová myčka Whirlpool

K novinkám v oblasti vybavení kuchyní na českém trhu přibyla nedávno nerezová volně stojící myčka ADP 6947 IX od společnosti Whirlpool. Elegantní čistý design kombinovaný s unikátními technologiemi pasuje tento výrobek na nezbytnou součást moderní kuchyně. Revoluční technologie Power Clean znamená konec ručního předmývání a drhnutí objemných a silně zašpiněných hrnců, přičemž dodržuje požadavek na úspory vody a energie.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Podstatou technologie Power Clean je totiž 32 ostřikovacích trysek a speciální prostor ve spodním koši, který zvyšuje kapacitu jedné náplně o celou třetinu, tj. o 6 talířů a 1 hrnec. Je možno mýt různé náplně naráz – sklo, talíře, hrnce, pekáče i pánve. Power Clean funguje bez zvýšené spotřeby vody a příjemným zjištěním je také nízká hlučnost 46 dB.

Myčka ADP 6947 IX je vybavena 6. smyslem MAX. Ten jediným dotykem zajistí dokonalý výsledek, protože nejmodernější senzorový program Senzor+ automaticky přizpůsobí teplotu vody stupni zašpinění nádobí a podle potřeby ji ohřeje od 40 do 70 °C.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Funkce Antibacteria zaručuje odstranění 99,9 % bakterií z nádobí, což se hodí zvláště v domácnostech s malými dětmi či nemocnými lidmi. Průběh mytí se zobrazuje na LCD displeji, je možné využít Multizone – zónové mytí malého množství lehce zašpiněného nádobí v horním koši či intenzivní mytí mastných hrnců a pánví v dolním koši, nebo například tichý noční program Overnight s úrovní hluku pouze do 39 dB. Myčka ADP 6947 IX s technologií Power Clean přináší při nejméně oblíbené práci v kuchyni vyšší komfort, nulovou námahu a významné úspory energie, vody i času.
09.10.2007 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444