Praktický dřez s dvojím způsobem montáže

Kompoziční materiál Granital obsahuje 75–80 % částic žuly spojených dohromady pomocí vysoce kvalitních pojiv. Tato kombinace je velmi odolná vůči poškrábání a nárazům. Zároveň však tento materiál umožňuje snadnou údržbu jak od nečistot, tak i vodního kamene. Další výhodou Granitalu je barevná i strukturová stálost po mnoho desítek let. 
 

Dřez Formic 20 lze instalovat dvěma způsoby. Prvním je instalace do pracovní desky a díky tomuto elegantnímu řešení vytváří s deskou plynulou pracovní plochu. Dřez je zasunut do dostatečně velkého výřezu shora a upevněn dodávanými úchytkami. Vestavěné dřezy jsou vhodné pro pracovní desky, které mají tloušťku 25 až 40 mm.

Druhou možností je spodní montáž s upevněním ze spodní části pracovní desky, okraje dřezu jsou proto ukryté pod pracovní plochou. Tento druh instalace umožňuje využití větších rozměrů a neomezených kombinací.

Většina skvrn a špíny může být odstraněna pomoci jemných neobrušujících tekutých čisticích prostředků nebo přípravků na bázi čpavku. Trvanlivější skvrny mohou být odstraněny bělícími prostředky (zředěnými na 50 % vodou) nebo jemným leštidlem, zatímco usazeniny vodního kamene 9% kyselinou octovou. Nepoužívejte kyselinu sodnou.

Kompozitní materiály nevystavujte působení agresivních chemických přípravků (odstraňovač laku, čistič trouby koncentrované kyseliny, louh a podobné) mohou zničit povrch dřezu. Pokud by došlo ke kontaktu, rychle opláchněte povrch vodou. 

Tento nebo jiný z kuchyňských dřezů si lze zakoupit u prodejce Alza, který disponuje širokou nabídkou spotřebičů a dalšího zboží. 
20.01.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444