Pračky Whirlpool suverénní v testu spotřebitelů

Jednoznačnou vítězkou Q testu spotřebitelů v sortimentu automatických praček se stala značka Whirlpool. Ať už jde o povědomost značky, kvalitu a množství kupujících, Whirlpool se na všech žebříčcích spotřebitelského testu ocitl na příčce nejvyšší. Přitom pochopitelně právě ve známosti značky dosáhl nejvyššího vítězství: v osobním dotazování to bylo 84 %, v on-line anketě o pět procent méně.

Pračky Whirlpool označili spotřebitelé jako nejznámější, nejkvalitnější a také nejkupovanější, tudíž jim po právu patří Cena spotřebitele. Určit pořadí na dalších dvou místech nebylo podle organizátorů vůbec jednoduché, protože se o ně „pralo“ značek několik

Na slavnostním vyhlášení, které se uskutečnilo v rámci příjemného společenského večera Asociace podnikatelek a manažerek ČR v pražském hotelu Olympik v minulém týdnu, přijal významné ocenění marketingový ředitel společnosti Whirlpool CR Ján Živný z rukou předsedy pořadatelské organizace Spotřebitel.cz Petra Bryndy.

„Vždy jsme nesmírně potěšeni, když naše výrobky ocení právě ti, pro něž jsou určeny, tedy zákazníci a koncoví uživatelé. Právě pro ně se snažíme vyrábět spotřebiče výkonné, energeticky úsporné i designově dokonalé. Q test spotřebitelů je určitě velice užitečná akce, která může spotřebitelům významně pomoci v jejich orientaci na náročném trhu bílé techniky,“ uvedl Ján Živný.

Na čtyři sta podnikatelek a manažerek s partnery zatleskalo nejen suverénnímu úspěchu značky Whirlpool, ale rovněž šťastnému výherci tomboly, kterému Ján Živný předal dárkový poukaz na pračku AWO/D 45135 s patentovanou technologií 6. smysl.
15.11.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444