Pozor, pozor, hledáme rodinu pro první dům z projektu e4 v ČR!

Jste-li mladá rodina, která touží žít ve vlastním domě, nastražte uši... Právě vy se totiž můžete stát majiteli prvního domu z projektu e4 za podpory společnosti Wienerberger a jejích partnerů. Pokud budete mít štěstí, čeká na vás komfortní a moderní bydlení za nadstandardně výhodných finančních podmínek.

Jedinečnou šanci pro ty, kteří připravují stavbu rodinného domu, představuje projekt prvního e4 domu. Ten podporuje bydlení z tradičních pálených stavebních materiálů, kterými jsou cihly Porotherm, střešní krytina Tondach, lícové zdivo Terca a pálená dlažba Penter.

Tyto materiály mají rovnou čtyři e4 přednosti:

  nižší spotřeba energie

ekonomicky nenáročné bydlení

maximální ohled na ekologii

emoční (moderní) bydlení

Projekt prvního e4 domu pochází z dílny Ing. Arch. Bohumila Brůži a byl oceněn jako vítězný projekt v architektonické soutěži „e4 cihlový dům budoucnosti“. Stavbu provede společnost Wienerberger na klíč, tudíž proběhne v režii a pod dozorem stavebních a energetických expertů, a to navíc v kvalitě a provedení mnohonásobně přesahující finanční spoluúčast investora.

Nyní máte exkluzivní možnost se těmito investory stát vy, neboť hledáme budoucí obyvatele, kteří získají možnost vlastnit první e4 dům v ČR o zastavěné ploše téměř 244 m2. Ale neváhejte, čas se krátí a vybrána bude pouze 1 rodina!

Vyplňte jednoduchý formulář zde.

Více informací na www.wienerberger.cz
08.09.2017 | PR
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444