Poznejte sílu myček Whirlpool

Známe to všichni. Umýt skleničku jde snadno, ale třeba s hrncem či zapékací mísou se člověk pořádně potrápí. Ve Whirlpoolu jsou si toho dobře vědomi, a proto vyvinuli technologie, které vám usnadní práci v domácnosti.

Porazí všechny nečistoty

Nejsilnějším bojovníkem je unikátní technologie PowerClean Pro, která vyčistí i tu nejhorší špínu z hrnců, pánví a plechů, aniž byste museli nádobí předmývat, namáčet nebo drhnout. Využívá vysokotlakých vodních trysek ve spodním koši, které účinně odstraňují zaschlé či připečené zbytky jídla. Pomocí zkoseného úhlu vodních trysek a až dvakrát vyššímu tlaku navíc zajišťuje ještě lepší výsledky mytí při obsáhnutí větší plochy. Tím, že velké kusy nádobí umístíte do myčky vertikálně, znečištěnou stranou směrem k tryskám, vznikne více místa pro ostatní nádobí. 

Myčka nádobí se smyslem navíc

Na úsporu myslí 6. smysl. Tato technologie šetří vaše ruce i peněženku. 6. smysl sám vyhodnotí, jaký program a teplota jsou nezbytné pro umytí nádobí a také automaticky přizpůsobí mycí cyklus úrovni znečištění nádobí. Ušetří tak až 50 % energie, vody a času.

Vybrané modely myček dále disponují technologiemi, které změní vaše dosavadní zkušenosti s mytím nádobí. 


Konec zaschlých kapek na nádobí

Účinné mytí vyřeší PowerClean Pro. Jak to ale udělat se sušením nádobí? Utěrku nechte stranou, využijte raději funkci PowerDry. Inovativní 3D systém cirkulace vzduchu odvádí páru z vnitřku myčky, takže když otevřete dvířka, je zcela suchý a bez páry. Nádobí se navíc leskne bez zaschlých kapek a vy jej tak můžete umyté rovnou servírovat na stůl. Zkuste model WFO 3O33 DL X o šířce 60 cm, který kromě PowerDry zvládne až 14 sad nádobí, má tichý provoz (43 dB) a je energeticky úsporný! Doporučená cena: 15 990 Kč.


 Úspornější pomocník na sušení nádobí

Další zajímavou a energeticky šetrnější možností sušení nádobí je funkce NaturalDry. Během fáze sušení automaticky pootevře dveře myčky, čímž umožní přirozené proudění vzduchu uvnitř spotřebiče. Dveře se otevřou až ve chvíli, kdy teplota klesne pod 40 °C, takže nedojde k poškození vašeho nábytku. Specialistou na kvalitně vysušené nádobí je například energeticky úsporný model WFSO 3O34 PF X, který se svou šířkou 45 cm zapadne do každé kuchyně. Doporučená cena: 12 990 Kč.


 Mějte přehled o průběhu mycího cyklu

A co s plně integrovanými myčkami? U nich člověk nikdy neví, v jaké fázi se mycí cyklus zrovna nachází. To ale neplatí s funkcí Light On The Floor, tedy „světlo na zemi“. Speciálně navržený paprsek světla na podlaze signalizuje stav mycího cyklu a vy tak máte přehled o situaci. Model WSIO 3T125 6PE X o šířce 45 cm vás světelně informuje o stavu mytí a zajistí skvěle umyté a vysušené nádobí. Doporučená cena: 11 990 Kč.


 Mytí nádobí bez čekání

Občas člověk potřebuje umýt jen pár kusů nádobí, jenže zapínat kvůli tomu celou myčku je zbytečné. Proto myčky Whirlpool nabízí funkci Multizone, který umyje jen vybraný koš, horní nebo dolní, a vy tak nemusíte čekat, až se myčka naplní celá. Pokud se vám velkou myčku o šířce 60 cm WIF 4O43 DLGT E nepovede naplnit, stačí jen zapnout Multizone a umyjete jen to, co je opravdu třeba. Doporučená cena: 18 990 Kč.

 

Tiché jako myšky

Nic neslyšíte? Tak to je správně. Naše myčky jsou totiž jako myšky. Vybrané modely vás překvapí svou nízkou hlučností, která může být i méně než 44 dB.
26.09.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444