Potrpíte si na krásný design? Vybavte svou šatnu luxusními ramínky z bukového dřeva

Ať už si zařizujete bydlení v retro stylu nebo v duchu minimalismu, z šatních ramínek Mekko budete nadšeni. Masivní bukové dřevo v kombinaci s ocelí se skvěle hodí do každého interiéru. Tradičního i moderního. Dřevo a kov jsou totiž doslova nadčasové.

Není ramínko jako ramínko

Tak jako jsou rozdíly mezi značkami a typy aut, podobné je to i u šatních ramínek. Záleží na výběru materiálů, jejich povrchové úpravě a samozřejmě také na vzhledu. Pokud sázíte na kvalitu, propracovaný design a berete v potaz i nadčasovost, sáhněte po jedinečných ramínkách Mekko. Jsou totiž takovým Mercedesem mezi šatními ramínky.

 

Všechna ramínka Mekko spojuje bukové dřevo a ocel

Masivní dřevo během posledních desetiletí z našich domovů téměř vymizelo. Nahradily ho levnější materiály, které zubu času ale jen stěží odolají. Pokrok ve vývoji nepočítal s tím, jakou ekologickou stopu po sobě zanechává. Naštěstí se trendy obrací a odkazují zpátky k přírodě. Ačkoliv šatní ramínka nepatří zrovna mezi rychloobrátkové zboží, určitě je při jejich výběru lepší sáhnout po tradičních a osvědčených materiálech. Šatní ramínka z bukového dřeva a pevného ocelového háku vám totiž vydrží sloužit celý život.

 

Bukové ramínko se stane ozdobou každého šatníku, předsíně nebo vstupní haly

Vybavte svou šatnu celou kolekcí ramínek. V e-shopu www.mekko.cz najdete pět variant šatních ramínek pro různé typy oděvů. Vybrat si můžete ramínka v přirozeném tónu dřeva nebo v elegantním tmavém dekoru. Jedinečná kresba bukového masivu vynikne v každém jeho detailu. Do hladka vybroušené dřevo je opatřeno dvojí vrstvou vysoce kvalitního laku, který se postará o jeho ochranu. Povrchová úprava je navíc šetrná k drahým oblekovým látkám, hedvábí i saténu. Ramínkům Mekko tak můžete bez obav svěřit i své nejcennější kousky oblečení.

Ramínka najdete na www.mekko.cz.
23.06.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444