Potřebujete peníze na vybavení či rekonstrukci? Víme, kde vám půjčí levněji než v bance

Dospěli jste k názoru, že vaše stávající bydlení potřebuje nezbytnou rekonstrukci? Anebo své vysněné bydlení teprve zařizujete a špatně jste si spočítali, na kolik vás to vlastně vyjde? Ať je důvod jakýkoliv, jistě nám dáte za pravdu, že taková rekonstrukce je finančně i časově náročná. Hodí se vám rychlá půjčka? Poradíme, kde ji získat výhodněji než v bance.

Zonky slibuje úrok od 3,99 %

Nebankovní společnost Zonky, která nedávno obdržela licenci od České národní banky, přichází se zajímavou nabídkou. Slibuje totiž, že vám dokáže půjčit levněji než v bance. A to je taky pravda. Na úrok 3,99 % byste totiž v bance čekali marně. Samozřejmě na tuto nejnižší sazbu nedosáhne každý, po splnění určitých podmínek a parametrů půjčky si tady ale můžete půjčit opravdu výhodně.
 

Kolik zvládnete měsíčně splácet?

Díky Zonky půjčce můžete načerpat 20 000 až 500 000 Kč. Dobu splatnosti si tady sice nevyberete, na druhou stranu máte možnost zvolit si výši měsíční splátky. Je tak pouze na vás, jak vysokou splátku budete měsíčně hradit. Přizpůsobit tuto možnost aktuální situaci je velmi snadné. Ihned také víte, jak vysoká bude úroková sazba a kolik za půjčku ve finále přeplatíte.
 

Půjčte si online a šetřete čas

Pro rychlé půjčky ihned nemusíte chodit na pobočku. Stačí vyplnit jednoduchý online formulář a počkat si na jeho schválení. To může trvat jeden až dva pracovní dny. Jakmile bude vaše půjčka schválená, stačí podepsat smlouvu. Nemusíte ji nijak zdlouhavě scanovat a posílat e-mailem, podepíšete ji jednoduše SMS kódem. Poté už pouze stačí sepsat svůj příběh a počkat si, až se na odpovídající částku složí investoři. Pokud se nenajde dostatečný počet investorů, zbývající částku zafinancuje sám Zonky investor. Pravdou ale zůstává, že se většina příběhů zainvestuje sama během prvního dne.
 

Jaké jsou podmínky získání půjčky?

Abyste si mohli půjčit u Zonkyho, je potřeba nahrát do systému dva doklady totožnosti a doložit příjem. K doložení příjmu vám stačí kompletní nijak neupravené bankovní výpisy za poslední tři měsíce. Bankovní výpisy získáte u většiny bank online ze svého internetového bankovnictví. Společnost vaše příjmy ale ověří také tím, že zavolá do vašeho zaměstnání. Abyste získali tu nejvýhodnější nabídku, společnost po vás může požadovat také další dokumenty, mezi které patří třeba:
 
  • výpisy z bankovních účtů,
  • potvrzení o výši příjmů vyplněné od zaměstnavatele,
  • doložení příjmů z podnikání (daňové přiznání)
  • případně důchodový výměr, výměr výsluhového příspěvku, výměr rodičovské, rozhodnutí o alimentech, rozhodnutí o přiznání odměny pěstouna, dokument o doplacení úvěru, nájemní smlouvy).

 

Rozhodli jste si půjčit? Buďte zodpovědní!

Ať už jste se rozhodli pro Zonky půjčku anebo jiný půjčkový produkt, myslete na to, že i sebemenší půjčka vás může dostat do velkých problémů. Proto je dobré spočítat si, zda taková půjčka negativně neovlivní vaši životní úroveň a ověřit, jestli máte dostatečné rezervy, které použijete ke splácení půjčky v případě nečekaného výpadku příjmu. Půjčujte si pouze u známých a ověřených společností a v případě komplikací neprodleně kontaktujte věřitele. Domluvit se můžete na odkladu splátek anebo nově nastavených splátkových prázdninách.
 
Tento článek vznikl za spolupráce největších srovnávačů finančních produktů půjčky.cz, úspory.cz, coolpůjčky.cz a PůjčkyHned.cz.
10.09.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444