Potřebujete novou fasádu? Poradíme vám s výběrem realizační firmy

Výběr té správné stavební firmy, například pro realizaci fasády, vás ovlivní na desítky dalších let. Lidé se řídí různými kritérii; někdo vybírá podle ceny, někdo podle termínu dokončení a jiný zase podle dostupnosti firmy. Některé práce, a mezi ně patří i oprava fasády, dělá člověk párkrát za život a proto je dobré takový zásadní krok nepodcenit a řídit se osvědčenými radami odborníků.

Jak tedy vybrat tu správnou firmu?

Ne každý je stavební odborník a většina lidí nemá čas ani chuť prohledávat celý internet, který je sice někdy dobrým rádcem, ale často vás zavede do slepé uličky. Většina dodavatelů vám navíc na začátku bude slibovat široké spektrum prací a služeb včetně výhodné cenové nabídky. Problémem však je, že samotnou realizaci bude ve výsledku dělat někdo jiný a materiály poskytnou nejbližší stavebniny nebo velkoobchod s nejlepší cenovou akcí. Nabízí se však jednoduché řešení - nechat si poradit přímo od výrobce. Firma Sto s.r.o., výrobce fasádních systémů, vám poradí se všemi prvky fasád, od zateplení, přes omítky až po obkladové práce.

"Setkání s techniky ze společnosti Sto, kteří celou fasádu nabízí napřímo, bez stavebnin v roli prostředníka, bylo pro mne malým zjevením."

Taková jsou slova jednoho z majitelů nemovitosti, který si již vyzkoušel materiály a servis společnosti Sto. Jejich služby už roky představují to nejlepší, co náš i světový trh nabízí, a firma patří mezi největší světové dodavatele fasádních zateplovacích systemů. Aniž byste museli hodiny prohledávat internet a kalkulovat cenu fasády, obchodní zástupce z firmy Sto přijede přímo k vám a probere s vámi všechny důležitosti. Současný stav fasády, stavební konstrukce, seznam proškolených firem z okolí nebo třeba datum realizace - to vše a spoustu dalších informací vám odborníci z firmy Sto mohou nabídnout. Firma vám navíc pomůže i po stránce obchodní a designové, například se samotným výběrem barev a barevnou kompozicí nebo se zajištěním dotací a doporučením na další dodavatelské partnery (výrobci oken, balkonů apod.).

Ďábel se skrývá v detailech, aneb proč je dobré nechat si poradit

Málokdo si uvědomuje, že oprava fasády není tak jednoduchá, jak se na první pohled může zdát, a že často souvisí s dalšími stavebními pracemi, které je nutné předem promyslet. Člověk pak může dopadnout jako zedník Lorenc ve filmu Na samotě u lesa a začít vypočítávat - výměna oken, upevnění hromosvodu, klempířské prvky, rozvody elektřiny a vody (např. pro venkovní zavlažování), napojení fasády pod střechou, napojení schodiště či úprava soklové části, která by navíc měla být voděodolná. Pro laika je pak takový přehršel informací doslova noční můrou. Proto je zcela zásadní nechat si poradit odborníkem, nejlépe přímo od výrobce, a neztrácet tak čas surfováním po internetu a hledáním těch nejvýhodnějších cen.

Mobilní fasádní studio přijede přímo k vám

Společnost Sto nabízí i specializovanou a atraktivní službu pro všechny majitele rodinných domů - mobilní fasádní studio. V dohodnutém termínu vám zástupci z firmy Sto dovezou v autě na ukázku celou řadu možných fasádních povrchů a typů zateplení. Přímo na místě si pak budete moci vybrat z bohaté palety odstínů barev a kamínkových omítek. Navíc vám mohou pomoci i s výběrem stavební firmy a doporučí vám, jaké byste měli klást požadavky. Společnost Sto také často pomáhá vybrané stavební firmě s řešením detailů v průběhu samotné realizace zateplení.

Unikátní systém prodeje – od výrobce bez prostředníků přímo k vám



Sortiment a nabídka stavebních materiálů Sto je samozřejmě certifikována a odpovídá požadavkům na dlouhodobé užívání. Velkou předností je kvalita a tradice na trhu, absolutním unikátem je však nabídka ucelených zateplovacích systémů přímo od výrobce, bez meziprodeje ve stavebninách. Díky tomu dostanete jako majitel domu vždy takové řešení, které přesně odpovídá potřebám vaší konkrétní stavby a ne to, co je zrovna na skladě nebo ve slevě.

Bezplatný pozáruční servis Sto - 20letá péče o vaši fasádu

Kvalitu materiálů dokazuje Sto jako jediná firma na trhu unikátní službou, díky které si můžete být jisti, že na dalších 20 let bude fasáda vašeho domu v bezpečí. Díky dvacetiletému pozáručnímu servisu Sto se nemusíte obávat trvalého poškození fasády z důvodů mechanického poškození či napadení fasády mikroorganismy. Pracovníci firmy včas odhalí případné nedostatky a navrhnou správné řešení tak, aby zůstala zachována hodnota, funkčnost a estetika stavby. Díky bezplatnému pozáručnímu servisu Sto tak máte jistotu, že bydlíte v budově s funkční, bezpečnou a vizuálně přívětivou fasádou, která bude sloužit svým obyvatelům ještě po dlouhá desetiletí.

Vše podstatné o produktech a systémech Sto najdete na www.zateplitdum.cz
31.05.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444