Potěšte svůj bazén. Postavte mu parádní terasu!

Zahradní bazén je skvělá věc, ale opravdu si ho užijete jen tehdy, je-li součástí dobře promyšleného okolí. Například takového, jaké vám zaručí terasy českého výrobce WPC – WoodPlastic.

Terasa z kvalitního kompozitu. Atraktivní, bezpečná a s dlouhou životností. To ona vás podrží, to ona bude tím klíčovým parťákem pro vaše letní grilovačky, pro dovádění dětí v bazénu i kolem něj. Zahradní terasa patří k nejvytíženějším prostorům, a proto se na ni při jejím výběru nebojte klást mnohem vyšší nároky než na jiná místa svého domu.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest
Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

Pořiďte si terasu z českých prken 

Plnoprofilová prkna od WPC – WoodPlastic z čisté dřevité moučky jsou obohacena o speciální polymer stejného typu, jaký se používá ve zdravotnictví. Díky patentované směsi a precizní laserové výrobní technologii v sobě spojují řadu předností, které je přímo předurčují k použití v náročných podmínkách, včetně prostor kolem bazénů.
 
Na protiskluzovém povrchu prken z výrobního závodu ve středočeských Bukovanech se netvoří třísky ani štěpy. Prkna mají plný profil a stejné pozitivní vlastnosti jako ta dřevěná, ale navíc jsou neporovnatelně odolnější a v případě potřeby je lze po nahřátí ohýbat, což je právě u bazénů velká výhoda.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

Tyto ryze české terasy jsou navíc ekologicky šetrné, příjemné na dotyk, odolávají dešti, sněhu, mrazu i slunečnímu záření, jsou minimálně nasákavé a rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě. Velkou výhodou je i minimální potřeba údržby, která spočívá v občasném zametení povrchu a jeho opláchnutí proudem vody.
 

Vyzkoušejte zdarma návrhy odborníků

Vybírat lze z celé řady povrchů a barevných odstínů, které vám umožní ideálně propojit jednotlivé prvky exteriéru do harmonického celku, včetně prostoru kolem bazénu. Díky tomu, že česká firma vyrábí i plotová prkna a obklady stěn, můžete je s těmi terasovými vhodně kombinovat. Jejich provedení bude dokonale ladit, a ještě podtrhne sváteční dojem z prostoru vašeho domu a zahrady.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest
Ať už budete přemýšlet nad jakoukoli variantou, rozhodně stojí za zvážení konzultovat ji s odborníky. Specialisté firmy WPC – WoodPlastic a jejich kolegové z řad certifikovaných partnerů jsou vám kdykoli a zdarma k dispozici, a to jak osobně, tak online. Zkuste to. 
 
Další informace o produktech společnosti WPC – WoodPlastic, inspirativní fotografie, praktická doporučení a mnohem více najdete na www.woodplastic.cz.

17.08.2021 | PR
  • WPC – Woodplastic a.s.

    WPC – Woodplastic a. s. je český výrobce originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a polymeru. Společnost je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu disponuje nejpokrokovější technologií výroby kompozitních prken na světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444