Postele pro kvalitní spánek

Buková postel Dana (Foto: www.nabytek.cz)

Buková postel Dana (Foto: www.nabytek.cz)

Soutěž o postel z masivu

Spánek je nejdůležitější součástí lidského života. Člověk při odpočinku nabírá potřebnou energii pro další den, regeneruje tělo i mysl.

Kvalitní spánek se projevuje na naší psychice během celého dne. Stejně jako platí, že se člověku lépe usíná v klidném a vyvětraném prostředí, stejně tak bychom neměli podceňovat výběr postele.

Konstrukce postele 

Když kupujeme postel, sledujeme několik důležitých hledisek. Internetový specialista Nábytek.cz nabízí postele, které jsou vyrobeny z mnoha různých materiálů. Vybírat si můžete z postelí z masivu, kovu, lamina i z jiných netradičních materiálů. Jak se asi usíná v posteli z ratanu?

bydlinekSoutěžte a vyhrajte kvalitní postel z masivu

Odpovězte na tři jednoduché otázky pod článkem a užijte si spánek v nové posteli.


Postel HannyRozměry postele
 
Vedle materiálu, ze kterého je postel vyrobená, musíme také přihlédnout k dispozičním možnostem naší ložnice. Vybírat si můžeme mezi manželskou postelí (pro dvě osoby), patrovou, ale také mezi dětskými postelemi. Ty se od klasických vyznačují jinými rozměry. Při pořízení manželské postele počítejte se základními rozměry 180 x 200 cm, existují však i ve velikosti 160 x 200 cm. Máte-li dostatek místa ve vaší ložnici, můžete zvolit i variantu, že vám výrobce na žádost vyrobí manželskou postel 200 x 200 cm.
 
Na kvalitní spánek má vliv kvalitní konstrukce postele, dostatečný rozměr lůžka a v neposlední řadě zdravotní matrace. Nezapomínejte ani na rošt, který napomáhá k proudění vzduchu, tím pádem k odvádění vlhkosti z matrace.
Postel Praha 16 z borovicového masivuVyhrajte postel z borovicového masivu

V naší soutěži můžete vyhrát postel Praha 16 vyrobenou z borovicového masivum o rozměrech 140 x 200 cm. Její majitel jistě ocení strukturu dřeva, kterou snadno rozezná díky čiré povrchové úpravě, zdravotně nezávadné. Pro výrobu bylo použito kvalitní dřevo s minimálním množstvím suků. Postel je u zákazníků oblíbená pro jednoduchý design a vysoké čelo, které slouží jako praktická součást postele.
Postel je vhodná pro děti, studenty i seniory. Můžete ji umístit do ložnice, dětského pokoje, pokoje pro hosty nebo na chatu pro příležitostné nocležníky.


Navštivte internetové stránky www.nabytek.cz a podívejte se na i na ostatní typy postelí.

 
bydlinekSoutěž o postel z masivu

Jen tři jednoduché otázky vás dělí od výhry. Přejeme mnoho štěstí.

Soutěž byla ukončena. Vítězem se stává Anna Marková z Brna.

08.03.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444