Postavte si dům a my vám ještě vrátíme peníze

Stavba nebo rekonstrukce domu je finančně i časově náročná záležitost. Právě proto je potřeba si přizvat odborníka. A pokud vám ještě ten odborník vrátí část vašich utracených peněz, je to pro vás velká výhra.

BigMat je síť stavebnin, která má v ČR 38 prodejen. Rychle vám připraví cenovou nabídku, doručí vybrané zboží až na stavbu, vy máte možnost kdykoliv se obrátit na zákaznický servis a po celou dobu stavby využívat profesionální podporu. Teď vám ještě BigMat za vaše nákupy vrátí až 50 000 Kč.

Získat peníze zpět je tak snadné

Po jednoduché REGISTRACI na stránkách bigmat-stavebniny.cz se stačí rozhodnout pro jednu z prodejen, kde si vyberete z pestré palety stavebních materiálů. Najdete zde vše, co pro stavbu potřebujete. Od zdiva přes sádrokartonové desky až po střešní okna. Veškeré zboží od těch nejlepších výrobců na trhu. 

Když nakoupíte víc, vrátí Vám BigMat víc

Čím více stavebních materiálů v BigMat stavebninách nakoupíte, tím více peněz se do vaší peněženky vrátí. Pokud nakoupíte nad 300 000 Kč minimálně 5 stavebních celků, získáte zpětný bonus 5 % z prodejní ceny formou poukázky na další zboží, a to v prodejnách BigMat.


Čas běží! Zaregistrujte se na bigmat-stavebniny.cz ještě dnes

Chcete dostat zpět až 50 000 Kč? Není důvod se dlouho rozmýšlet. Registrovat se můžete do 30. června 2016, ovšem stavět a nakupovat materiál můžete nerušeně až do konce roku. Nečekejte už ani chvíli a nechte si vrátit své peníze zpět. Prostě Postav dům s BigMatem".

Více informací naleznete na www.bigmat-stavebniny.cz.
25.03.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444