Postavte si doma wellness: k dokonalé relaxaci vedou jen 4 kroky

Když se vracíte unavení z práce, myslíte jen na jediné – jak tělo vzpružit a dodat mu energii. Jenže na cestování do veřejného wellness centra už nemáte sílu. K relaxaci v domácím wellness vám přitom bude stačit jen několik líných kroků v županu. Ráno před prací nebo večer, než půjdete spát – domácí wellness má pro vás otevřeno nonstop. K dokonalému relaxačnímu zážitku přitom stačí jen 4 věci.

1. Sauna základ relaxace

Sauna patří k domácímu wellness stejně jako cukroví k Vánocům. Máte rádi velké horko? Pak je pro vás jako stvořená finská sauna. Teploty přes 100 °C stimulují pocení a detoxikují organismus, takže se budete cítit jako znovuzrození.

A pokud vám stačí teploty kolem 50 °C, sáhněte po infrasauně. Speciální zářiče prohřejí tělo do hloubky a zbaví vás bolavých zad i kloubů.

2. Ochlaďte se stylově

Základem saunovacího úspěchu je správné ochlazování – jen tak dosáhnete těch správných léčivých účinků. Dejte na klasiku a pořiďte si ochlazovací sprchu. Nebo si dopřejte zážitek ve skandinávském stylu a doplňte své wellness o polévací vědro nebo ochlazovací káď. Do ní můžete po saunové proceduře skočit a zchladit celé tělo jako v ledovém jezeře.

3. Zrelaxujte v bublinkové lázni

Po náročném dni není nic lepšího než si dopřát vodní masáž v bublinkách. Domácí vířivka neboli whirlpool dodá vašemu soukromému wellness nádech luxusu, takže se budete cítit jako v pětihvězdičkovém hotelu. Bublinková lázeň navíc uleví kloubům a uvolní namožené svaly i ztuhlý krk.

4. Užijte si terapii párou

V domácím wellness nesmí chybět ani parní lázně. 40 °C a téměř 100% vlhkost vzduchu rázem změní váš domov na amazonský prales. V páře si vyčistíte hlavu a dokonale zregenerujete unavené tělo. Tropické klima je navíc vhodné i pro astmatiky a alergiky, kteří si do běžné sauny netroufají.

Sestavte si domácí oázu relaxace na míru

Obraťte se při výběru jednotlivých prvků na odborníky. Česká firma Wellness Vision má 15leté zkušenosti a postaví vám domácí wellness přesně podle vašeho přání. Postarají se o vše – od projektu přes instalaci až po následný servis. Všechno tak budete mít bez práce a zbude na vás jediné – užívání zasloužené relaxace.
14.03.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444