Poručte dešti, větru i slunci. Díky zimní zahradě

Plánovat zahradní slavnost je občas hazard. Zmínka o počasí zazní vždy, když se těšíme na setkání pod širým nebem. Zimní zahrada je řešení.

Vlastní zahradu jste si vždy přáli. Od teď ji můžete využívat za každého počasí

“Aplikace Počasí hlásí možnost deště. Tak to grilování radši zrušme.”  Všichni známe pocit zklamání ze zrušené garden party. Zvlášť, když se ukáže, že bylo zbytečné. Hodina původně plánovaného začátku odbije, mraky se zázračně rozestoupí, slunce začne svítit a vy sedíte doma. Sami. Bez programu. Protože mělo původně pršet. To bylo naposledy, kdy počasí zamíchalo kartami. Zimní zahrada zajistí, že za deště zůstanete v suchu a za prudkého slunce se skryjete v příjemném stínu.

 

Jak zimní zahrada poslouží v létě?

Zimní zahradu si představte jako prosklený prostor, který bude přistaven k vašemu domu, rozšíří jej o plnohodnotnou místnost, kterou variabilně přizpůsobíte venkovním podmínkám. Zahradní nábytek a gril se od teď zabydlí pod ucelenou prosklenou střechou s nerušeným designem. Pohyblivé stěny budou zaskleny izolačními skly, a tak vás nemusí trápit nežádoucí úniky energie. Stěny mohou zůstat otevřené a vy se budete cítit, jako byste byli venku. Nepoznáte, kde končí místnost a kde začíná zahrada. Přechod je elegantní a plynulý.



Zimní zahrada
má díky technologii zpracování, povrchové úpravě a montážním prostředkům velmi dlouhou životnost a nevyžaduje údržbu provozu. Díky okapovému systému a výztužným prvkům si zahradu užijete ve velkém i v zimě.

  • Prší? Zimní zahrada se v mžiku promění v uzavřený, přesto světlý prostor.
  • Praží slunce? Stěny vám dopřejí příjemný stín, či polostín.
  • Fouká? Návětrnou stranu necháte zavřenou a druhá zůstane dokořán, jako byste byli venku. 
 
Užívejte si čas trávený na zahradě naplno. Pokud máte zájem o zimní zahradu na míru, kontaktujte českou firmu Profiltechnik.

20.06.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444