Pořiďte si pod stromeček jednodušší život s chytrou domácností

Taky byste si přáli letos na Vánoce pod stromeček Teslu? Tato představa už nemusí být pouhou fantazií, nýbrž velmi prostou realitou. Představujeme vám dostupné produkty chytré domácnosti Tesla, které navazují na téměř 70 let historie legendární značky s elektronikou.

Chytrá domácnost dokáže ušetřit spoustu času i financí, a navíc je to zábava pro všechny. Přinášíme pár tipů, jak si můžete svou domácnost ještě letos trochu „vymakat“.

Chytrá domácnost je vedle elektromobilů či kryptoměn rozhodně jedním ze současných trendů, kombinující vyspělé technologie s praktickou stránkou každodenního života. Tato zařízení jsou zde primárně od toho, aby nám usnadňovala život. Automatizace a vzdálená správa vytápění, osvětlení, spotřebičů či nejrůznějších senzorů přináší spoustu výhod. Váš domov máte více pod kontrolou a zároveň i lépe zabezpečený. Čím dříve navíc s budováním chytré domácnosti začnete, tím snadnější pro vás bude na přicházející vlnu plnohodnotné digitalizace naskočit.

Produkty pro chytrou domácnost jako např. ty od značky Tesla také vynikají čistým, minimalistickým designem, aby zapadaly do jakéhokoliv stylu a barevných tónů vaší domácnosti. S chytrými vychytávkami si navíc užijete zábavu nejen vy, ale např. také vaši domácí zvířecí přátelé. Vše najdete pohromadě na e-shopu smarty.cz. Tak co si pod stromeček můžete letos nadělit?
 

Chytrá čistička vzduchu nebo zvlhčovač

Zbaví vás nepříjemných pachů, bakterií a škodlivých virů, takže si můžete užívat svěží a čistý vzduch. Navíc s podporou skvělých funkcí. Čističky Tesla Smart Air Purifier Pro jsou vybaveny řadou pokročilých filtrů a dalších čisticích funkcí eliminujících nežádoucí látky. Tesla nabízí Purifier Pro ve třech variantách - M, L a XL pro místnosti s různou velikostí. Verze XL se postará o místnost s rozměrem až 60 m2 a za hodinu zvládne přefiltrovat i 510 m3 vzduchu. Všechny modely jsou vybaveny řadou filtrů, funkcí ionizace či UVC zářením pro sterilizaci vzduch proudící přes čističku od bakterií a virů. Tesla Smart Humidifier je pak chytrý zvlhčovač vzduchu se zabudovaným wi-fi modulem. Můžete ho tak ovládat odkudkoliv, ale také například nastavit automatické zapnutí třeba na základě toho, že se blížíte domů.
 

 

Automatizovaná krmítka pro domácí zvířata

Dopřejte chytré vychytávky i vašemu pejskovi nebo kočce. Tesla Smart Pet Feeder jsou automatizovaná krmítka, která vám umožní naplánovat stravovací režim pro domácí zvířata. Pomocí chytrého telefonu a aplikace Tesla Smart nastavíte krmení i velikost jednotlivých porcí, které krmítko ve vámi zvolený čas a interval vydá. Případně můžete čtyřnohé přátele potěšit i porcí navíc, pro kterou nemusíte spěchat do skříně, ale obstaráte ji jednoduše stiskem tlačítka feed. Zásobník pojme granule i na několik dní, takže v případě nouze můžete zvířecího společníka po nějakou dobu nechat doma samotného. V případě výpadku proudu se nemusíte obávat, že by mazlíček o své jídlo přišel. Záložní baterie zajistí provoz opět po dobu několika dní. Tyto chytré dávkovače navíc disponují vestavěným audiem nebo i kamerou, takže můžete s miláčkem vzdáleně udržovat přes chytrý telefon neustále kontakt.
 

 

Chytrý termostat zajistí kontrolu i úsporu

Technologický pokrok přináší na trh řešení v podobě chytrých termostatů a termostatických hlavic, které dovolují vzdálenou správu prostřednictvím mobilního telefonu a aplikace. Obzvláště v zimním období dokáže takové zařízení ušetřit nemalé prostředky za energie. Termostat Tesla Smart Thermostatic Valve zaznamenává náhlou změnu teplot (což může například indikovat otevřená okna) a upraví energii podle toho tak, aby maximálně snížil náklady.
Získáte tím perfektní kontrolu. Automatické spuštění lze však nastavit třeba i podle denní doby, nebo na základě GPS dat spárovaných s vaším mobilním telefonem. Topení se tak samostatně vypne, když odcházíte do práce, a naopak se spustí, když se blížíte zpět do již příjemně vyhřáté domácnosti. Zkrátka naprosto ideální dárek k letošním Vánocům. Samozřejmostí je zachování ručního ovládání na přehledném LCD displeji. Pro odemknutí veškerých funkcí je však nutné termostat spárovat s centrální jednotkou celé chytré domácnosti Tesla Smart ZigBee Hub.
 
16.12.2021 | PR
  • Smarty.cz

    E-shop smarty.cz patří do skupiny Smarty, založené podnikatelem Petrem Syrůčkem. Do skupiny krom e-shopu smarty.cz patří také největší český prémiový prodejce značky Apple iWant. E-shop smarty.cz se kromě nabídky komplexního portfolia telco & IT & smart elektroniky zaměřuje také na celorepublikovou obsluhu B2B zákazníků všech velikostí a poskytování IT služeb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444