Pořiďte si domácí vířivku a odplavte stres v bublinkách

Horkou vodu provzdušněnou milionem bublinek, které masírují celé tělo, znali už ve starověkém Egyptě. A nedali na ni dopustit. Dnes nesmí vířivka chybět v žádném pořádném wellness, dokonce ani v tom domácím.

Ponořte se do bublinkové lázně každý den

Pokud vás po celém dni bolí celý člověk, není nic lepšího než relax v bublinkové koupeli. Hydromasážní trysky působí na nejnamáhanější části vašeho těla a postarají se o jejich důkladnou masáž.

Bolavé klouby, namožené svaly, ztuhlý krk. To jsou jen některá trápení, kterých vás pobyt ve vířivce zbaví. Pravidelný odpočinek ve vodní lázni dělá hotové zázraky:
 
  • posiluje krevní oběh,
  • hydratuje pokožku a zbavuje celulitidy,
  • odplavuje stres,
  • je prevencí proti srdečním onemocněním.
 
 
Z vodní lázně navíc budete odcházet nejen zdraví, ale i uvolnění a odpočatí. Není divu, ve vířivce se totiž vyplavují endorfiny – hormony štěstí.

Relax podle vašeho gusta

Jestli máte dostatek místa, pořiďte si prostorný whirlpool. Do bazénku se vejdete i s celou partou známých, takže si vodní masáž můžete užívat společně. Jste s prostorem doma na štíru? Pak je pro vás ideální vířivá vana, která se vejde i do menšího bytu.

Nejlepší dodavatelé wellness na trhu mají i své vlastní designéry a můžete si tak vybrat vířivku přesně podle svých představ. Sami si zvolíte materiál, tvar whirlpoolu nebo třeba počet hydromasážních trysek.
 
 

Pořiďte si bublající luxus na míru

Ať už rádi relaxujete ve vířivce o samotě nebo si chcete užívat whirlpool s partou kamarádů, vyplatí se vsadit na kvalitu. Kupujte proto výrobky od ověřených prodejců, kteří nabízí i následný servis.

Například česká firma Wellness Visionpatnáctileté zkušenosti a dodává nejkvalitnější vířivky pro domácí relax i do veřejných wellness center. Díky tomu se přizpůsobí každému prostoru. Pokud si v jejich nabídce designových vířivek nevyberete, rádi vám vymyslí řešení přímo pro vás a postarají se o kompletní servis.
05.10.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444