Pořiďte pod stromeček Hračky roku 2023

Které hračky jsou ty nej? Albi opět zabodovalo v silné konkurenci a obhájilo přední místa z loňských ročníků soutěže Hračka roku. Absolutním vítězem se stala interaktivní mluvicí kniha Putování magickou Prahou z edice Kouzelné čtení. Celkové 2. místo pak obsadila paleontologická sada Posviť si na dinosaury: T-rex od Albi Science.

O umístění v 16. ročníku soutěže rozhodovala jak veřejnost prostřednictvím hlasování na webu, tak porota sestavená z odborníků z oblasti psychologie, pedagogiky, práce s dětmi, ale i z mediálního prostředí. Mezi hodnotící kritéria patřila:

  • zábava
  • vzdělávací / herní hodnota
  • bezpečnost
  • originalita / technická inovace
  • design, vzhled + obal
  • kvalita použitých materiálů / trvanlivost
 
Všechny přihlášené hračky také prošly náročným testováním ze strany dětí.

Nezávislá soutěž Hračka roku má za cíl ulehčit rodičům, prarodičům a všem, kteří nakupují hračky pro své nejmenší, jejich výběr. Poprvé se pod patronátem KNOWLIMITS Group a.s. vyhlašovala v roce 2008 a za dobu své existence si mezi veřejností vybudovala silné jméno.
 

Co letos určitě koupit jako dárek?

 

Putování magickou Prahou, 1. místo v kategorii Outdoor a absolutní vítěz

10 z 10 alchymistů doporučuje! Myslíte si, že znáte Prahu jako své boty? Nebo naopak na její objevení čekáte? Pořiďte knihu Putování magickou Prahou z edice Kouzelné čtení a zažijte dobrodružství při hledání bájného Kamene mudrců s interaktivní mluvicí mapou. Po nalezení se vám odemknou nové příběhy, a ještě získáte atraktivní slevu na nákup.
 

Posviť si na dinosaury: T-rex, 1. místo v kategorii Pro kluky a 2. místo celkově

Ilustrace od Jana Sováka vás zavedou do období druhohor. Nechte se pohltit vyprávěním o životě T-rexe provázeným světelnými snímky z ručního projektoru.
Vykutejte a sestavte kostru dinosaura, vyluštěte a vymalujte listy s aktivitami, které se vážou rovnou k příběhům.
 

Šicí stroj, 3. místo v kategorii Pro holky

Kvalitní a designový šicí stroj, na kterém se naučíte základy šití. Snadný na ovládání, s LED světýlkem, samolepkami, spodní a horní nití. Napájen adaptérem (do elektrické zásuvky) s příslušenstvím (cívky, nitě, jehla, navlékátko) a materiálem na výrobu gumičky do vlasů.
10.11.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444