Pomůže zdravotní matrace ke kvalitnímu spánku?

Zdravý a kvalitní spánek je důležitý pro regeneraci našeho organismu a načerpání energie. Jde o tvrzení, které slyšíme a čteme v poslední době téměř všude. A prý je k takovému spánku potřeba zdravotní matrace. Je to pravda, nebo reklamní tah? Nakolik může zdravotní matrace pomoci našemu spánku? Poradí nám český výrobce matrací. Firma New Dreams se na trhu vyskytuje již od roku 2005 a má bohaté zkušenosti s výrobou, prodejem i poradenstvím.

Co jsou zdravotní matrace? 

Pod pojmem zdravotní matrace se mohou skutečně skrývat matrace se speciálními vlastnostmi pomáhajícími lidem se zdravotními problémy či zdravotním postižením (např. antidekubitní matrace, matrace pro alergiky atd.), ale i klasické matrace, které jsou vyrobeny způsobem a z materiálu, který napomáhá ke kvalitnímu zdravému spánku i lidem se zdravotními problémy. Uveďme si pár příkladů.

Zdravotní matrace Graphite

Mezi zdravotními matracemi najdete výrobky z paměťové pěny, ale i matrace pružinové – taštičkové a další. Např. zdravotní matrace Graphite Basic či Graphite Active jsou vyrobeny ze studené pěny. Mají pět až sedm anatomických zón, vysokou elasticitu a stálost materiálu. Tím poskytují výborné podmínky pro správné tvarování páteře po dobu spánku a odpočinku. 

Zdravotní matrace Ortho Visco

Stejně tak zdravotní matrace Ortho Visco. Přizpůsobí se vaší páteři a svalům. Paměťová pěna, ze které je vyrobena, reaguje na tělesnou teplotu a umožňuje lepší prokrvení. Ortho Visco disponuje speciálně tvarovanou lehací vrstvou, která tělo jemně masíruje a tím zvyšuje termoregulační efekt. 

Potřebujete zdravotní matraci právě vy?

Zdravotní matrace jsou bezesporu velkou pomocí při zlepšení spánku, ale i při problémech se zády, bolestí svalů a kloubů, hlavy atd. Vždy je lepší zdravotním problémům předcházet, než je řešit, až když nastanou. Kvalitní matrace představuje investici, která se mnohonásobně vrátí v podobě klidného a plnohodnotného spánku, regenerace organismu či energie, kterou během noci načerpáme. 
 
Při výběru zdravotní matrace vám může pomoci i PRŮVODCE New Dreams.
11.11.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444