Pomocník při rozhodování o projektu rodinného domu

Asi nám dáte za pravdu, když se zmíníme, že mít vlastní rodinný dům je v dnešní době sen většiny z nás. Ceny nájemného v bytech stále rostou a nevypadá to, že by se v nejbližší době chtěli zastavit. Navíc pořízení bytu do osobního vlastnictví se pomalu začíná šplhat na úroveň výstavby menšího rodinného domu. To je důvodem, proč většina z nás zvažuje možnost pořídit si vlastní dům.

Pro samotnou výstavbu rodinného domu budete potřebovat především PROJEKT RODINNÉHO DOMU. Nabídka typových projektů rodinných domů Archipelag je široká a vybrat si z ní může každý. Najdete v ní malé jednoduché rodinné domy pro nenáročné, tradiční rodinné domy i rodinné domy plně vystihující současnou moderní architekturu – ty jsou určeny pro odvážné.

Před samotným rozhodnutím o výběru projektu rodinného domu zcela jistě vyvstane některá z těchto otázek:
  • Je vybraný rodinný dům vhodný na náš pozemek?
  • Bude vybraný projekt rodinného domu schválen stavebním úřadem?
  • Vejdeme se s vybraným projektem rodinného domu do naší finanční představy?
To je jen několik málo otázek, které si můžete položit před konečným rozhodnutím o projektu rodinného domu. Pokud si je položíte, zcela jistě budete zvažovat, zda objednat kompletní projektovou dokumentaci, když nemáte plnou jistotu. Společnost Artinex CZ s. r. o. má pro vás řešení – ZJEDNODUŠENÝ PROJEKT RODINNÉHO DOMU. Stane se skvělým pomocníkem při prvních kontaktech se stavebním úřadem, při ověřování, zda je rodinný dům vhodný na pozemek, apod.

Obsah zjednodušeného projektu rodinného domu společnosti Artinex CZ s. r. o.:
  • Pohledy v měřítku 1:150 - zobrazují přesný vzhled jednotlivých částí navrhovaného objektu z patřičných stran, např. čelní pohled, zadní pohled. Ty bývají popisovány podle orientace rodinného domu k daným světovým stranám.
  • Půdorysy jednotlivých podlaží v měřítku 1:150 - zobrazují rozmístění jednotlivých místností, orientační přehled o velikosti rodinného domu a jeho jednotlivých částí. Rovněž zachycují námi navrhované rozmístění dveřních a okenních otvorů, předpokládané umístění kuchyňské linky, zařizovacích a sociálních předmětů.
  • Řez objektem v měřítku 1:100 - zobrazuje členění jednotlivých vnitřních prostorů ve svislém směru a zachycuje výšky svislých konstrukcí.

Speciální nabídka pro všechny budoucí stavebníky a investory

Ke každé objednávce zjednodušeného projektu rodinného domu získáte katalog rodinných domů DŮM A PROJEKT 2008 s multimediálním CD-romem ZDARMA (cena zjednodušeného projektu rodinného domu je 159,- Kč + poštovné a doběrečné). Navíc, pokud si pak objednáte kompletní projektovou dokumentaci, částku za zjednodušený projekt získáte zpět jako BONUS – bude vám odečtena z ceny kompletního projektu.
09.07.2008 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444