Pomocníci pro osobní péči s moderním designem

Osobní péče už zdaleka není jenom o tom, že si vezmete nějaký kartáček nebo holicí strojek. Často si potrpíme i na to, jak tyto přístroje vypadají. Proto se výrobci zaměřují nejen na účinnost, ale také na design.

Luxusní elektrický zubní kartáček

Zatímco základní modely se soustředí jen na dobré držení kartáčku, ty lepší už mají přidaných mnoho funkcí. Ať už je to luxusní design nebo více barevných provedení. Například kartáčky Philips Sonicare DiamondClean mají matné provedení rukojeti, jsou dostupné v několika barvách, nabízí komfort nabíjení v pouzdře, anebo speciální nabíjecí skleničce. Ta udělá z kartáčku na zuby i pěkný doplněk do koupelny. Podobně se to má i s kartáčkem Oral-B Genius X 20000. Barevné provedení je základ, navíc jej však můžete propojit s chytrým telefonem a mít kompletní přehled o čištění zubů. Samozřejmost představuje nabíjení v pouzdře.

Doplněk hygieny i koupelny

Ústní sprcha zatím není příliš rozšířeným pomocníkem v oblasti dentální hygieny. Skvěle se hodí na dočištění mezizubních prostor nebo pro masáž dásní u osob s parodontózou. Stejně jako kartáčky se i ústní sprchy ladí do různých barev. Oblíbená je zejména černá, ale najít se dají i modely v červené barvě. Nejvíc variant nabízí značky Waterpik a Sencor. Vyloženě designovkou se pak stala ústní sprcha Panasonic EW1611, která dokonce dostala ocenění Red dot.


Funkční a zároveň elegantní holicí strojek či epilátor

V koupelně probíhá veškerá péče o zevnějšek. S tím se pojí i holení. Elektrické holicí strojky pro muže i epilátory pro ženy jsou na trhu už dlouho. S designem se ale pracuje až v posledních několika letech. U pánských strojků vede provedením rozhodně značka Braun. Jejich nejvyšší řada Braun Series 9 poskytuje kvalitní oholení a strojek je zároveň bytelný a luxusní. 

Ženy se obvykle holí žiletkou, ale ty, které používají epilátory, mají také nárok na krásného pomocníka. Vzhledem jednoznačně vedou strojky Philips Satinelle Advanced nebo Prestige. Elegantní úzké tělo strojku se navíc velmi dobře drží, takže usnadňuje i samotnou epilaci. Použití ve sprše pro menší bolestivost epilace je samozřejmostí.

Zdroje: www.holime.czwww.nazuby.cz.
11.05.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444