Pomocníci, kteří vnesou kousek venkova do vaší domácnosti

Zamilovali jste si venkovský styl bydlení, který vdechne interiéru tradiční i nadčasovou krásu? Do přestavby nebo nového nábytku se vám nechce investovat? I pouhými maličkostmi za pár peněz, v podobě domácích potřeb, se můžete k vysněnému bydlení přiblížit… Začněte u dřevěných bedýnek či smaltového nádobí z českého obchodu pro domácnost ORION, které perfektně dotvoří útulnost a romantiku, která je pro venkovské interiéry tak typická.

Šťastný domov se vším všudy…

Postupem času zjišťujete, že máte doma čím dál více věcí, které určitě budete ještě někdy potřebovat… Kam ale teď s nimi? Dostatek úložného prostoru je k nezaplacení, ovšem ne vždy je snadné nalézt ideální řešení, které nenaruší charakter dané místnosti či nezabere zbytečně místo.

Všechny detailisty, kteří touží po uklizeném domově bez nutnosti přistoupit k redukci obsahů poliček, skříní či zásuvek, potěší dekorační dřevěné bedýnky. Skvěle poslouží jako úložný prostor, a navíc je můžete hrdě vystavit v obývacím pokoji, kuchyni či ložnici jako trendy doplněk. V nabídce domácích potřeb ORION je široké spektrum velikostí bedýnek s originálními nápisy.
 

Kousek rustikální kuchyně…

Již prarodiče dobře věděli, proč se nechtějí rozloučit s tradičními domácími pomocníky. Měly v nich totiž jistotu kvality a spolehlivosti. Proto se i v posledních letech na trhu objevují tyto produkty, avšak v novém a moderním kabátě. V kuchyni je hlavním „inovovaným nováčkem“ s řemeslnou tradicí klasické smaltové nádobí, které je zárukou toho, že jídlo vám i dnes bude chutnat právě jako od babičky. Zapomeňte na černé, nevýrazné hrnce, pekáče a mísy bez špetky designové krásy. Smaltové nádobí HOME SWEET je vhodné na všechny typy spotřebičů včetně indukce a je vyrobeno v jedinečné bílé barvě s nápisy, proto bude zaslouženým pomocníkem na vaření, a to jak v kuchyni laděné do minimalistického, tak venkovského stylu. 
 

Pohodlí a krása bez vnějších vlivů…

Ať jste již dotvořili svůj domov do přírodního country stylu nebo ne, nezapomeňte na praktické domácí potřeby, které jsou nutné k bezproblémovému chodu domácnosti, a to kdykoliv a kdekoliv. V e-shopu nebo na mnoha pobočkách obchodu ORION, které se nachází po celé ČR, naleznete mimo jiné různé pohlcovače vlhkosti, které především v jarních měsících, které již klepou na dveře, zamezí nežádoucí vlhkosti.

Více produktů pro vaši domácnost naleznete na www.oriondomacipotreby.cz.
23.03.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444