Polytrade CE představuje trendové barvy materiálu LG HI-MACS®

Seznamte se se současnou trendovou škálou barev materiálu LG HI-MACS®. Novinkou mezi dekory umělého kamene z přírodních surovin jsou kolekce CONCRETE se vzhledem betonu a MARMO, které nabízí přírodou inspirované vzory kamene realistického vzhledu.

Trendová kolekce CONCRETE

Beton – již po staletí základní stavební materiál. Design jeho povrchu se stal charakteristickým znakem jednoho z velmi oblíbených trendů  soudobých interiérů..

Kolekce CONCRETE materiálu HI-MACS® se barevností blíží cementovým odstínům, ale zároveň si s sebou nese všechny výhody materiálu s kompaktním povrchem. Vše, co je vyrobeno z materiálu HI-MACS® ať recepční pulty, desky s umyvadly, kuchyňské desky, barové pulty, desky jídelních stolů atd. – vše v dokonalé jednolitosti, zdánlivě jakoby z jednoho kusu, tím perfektně a snadno čistitelné, s nenasákavým hladkým povrchem. Pokud by došlo k poškození, snadno se opraví. Tvarováním za tepla lze dosáhnout nejrůznějších tvarů.
 
 
Mezi pěti odstíny šedi, které kolekce CONCRETE nabízí, najdeme i vzory s jemně nepravidelným rozložením barevného pigmentu. Tento efekt svými drobnými barevnými odlišnostmi působí velmi přirozeně a naplňuje dokonale záměr, se kterým celá kolekce CONCRETE vznikala. Materiálová dokonalost a vzhled evokující „hrubou“ betonovou hmotu, propojují naši současnost plnou nových technologií s dobou, která byla z dnešního pohledu příjemně pomalá a méně komplikovaná. Betonová hmota je příjemná svojí stabilitou. Výrobky z materiálu HI-MACS® řady CONCRETE připomínají vzhledem beton, ale jejich povrch je příjemný, hladký, snadno se udržuje, splňuje maximální nároky na hygienu, může vytvářet nejrůznější tvary a odolává vlivu času.
 

MARMO - kolekce spjatá s přírodou

Kolekce HI-MACS® MARMO byla doplněna devíti barvami, které splňují současné trendy vzhledu mramoru nejvyšší kvality - od světlé téměř bílé barvy, přes odstíny šedé až po výrazné tmavě hnědé až antracitové tóny.
 
Barevné tóny, vycházející z nejnovější generace technologie výroby MARMO Solid Surface, zobrazují povrch s krátkým a ostrým žilkováním pro realističtější vzhled a snadnější bezproblémovou výrobu. Materiál, který si nese vzhled svého přírodního předobrazu, se velmi často objevuje na kuchyňských pracovních deskách, obkladech stěn, v koupelnách, na recepčních pultech a v podobě dalších interiérových prvků. Oblíben je především díky spojení přírodního vzhledu a dokonalých užitných vlastností.
 
 
Tyto přírodní barvy vás osloví svým vzhledem i širokými možnostmi uplatnění.

Více informací získáte na www.polytradece.cz.
19.04.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444