Polyston - od špičkových materiálů k dokonalému interiéru

Hledáte vhodný materiál pro kuchyňskou či jinou pracovní desku? Začněte tím, že si odpovíte na otázku, co všechno od tohoto materiálu očekáváte.

Jde vám o čistotu, antibakteriální vlastnosti, monolitní provedení, atraktivní vzhled a dokonalé zpracování detailů? Všechny tyto parametry nabízí materiály, s nimiž pracuje slovenská firma Polyston, specialista na výrobu atypických prvků interiéru.


Dlouholeté zkušenosti, praxí ověřené pracovní postupy a vlastní inovace stojí za vznikem minerálního kamene POLYSTON SOLID SURFACE, který patří ke špičce nejen na domácím trhu. Díky pružné reakci na světové trendy a využití nejnovějších technologií je dnes firma Polyston s.r.o. schopna nabídnout špičkový produkt vlastního vývoje a výroby a zároveň jej zpracovat v realizacích vlastních architektonických a designových návrhů. Zaměření na atypické projekty umožňuje splnit i ty nejsmělejší představy klientů.


Mezi další materiály, které společnost Polyston zpracovává a finalizuje, patří velkoplošná
porcelánová keramika  NEOLITH vhodná pro aplikaci v interiéru i exteriéru, Ceramic by Polyston, Wood by Polyston, technický kámen Svarog, Technistone, Silestone a Granith – přírodní kámen. Lze je využít ve vzájemných kombinacích podle zákazníkových představ při realizacích bytových interiérů, pro vybavení hotelů, wellness, zdravotnických zařízení i obchodních prostor.


Díky svým vlastnostem se materiály, které Polyston distribuuje a zpracovává, stávají neodmyslitelnou součástí moderní architektury. Při volbě materiálu pro obklady berou designéři společnosti v úvahu umístění v konkrétním segmentu prostoru, jeho rozměry, návaznost na okolní materiály apod. Obklady jsou realizovány z umělého kamene Polyston Solid Surface, velkoformátové keramiky Ceramic by Polyston, masivního dřeva Wood by Polyston, technického kamene Svarog a žuly Granith, přičemž velkoformátová keramika Ceramic disponuje největšími rozměry na světě.


Jak již bylo řečeno, Polyston s.r.o. je firma, která se specializuje na atypické interiéry. Každá zákazka je originálem provedeným od počátečních návrhů, vizualizací, technického řešení až po samotnou realizaci, instalaci na místě. Protože zpracovává různé materiály, umožňuje jí to vyhovět nejrůznějším požadavkům klientů. Firma disponuje vlastním technickým vybavením, které jí zajišťuje samostatnost při výrobě a zpracování těchto materiálů. Každá zakázka je vyrobena “na klíč”, což vyžaduje absolutní přesnost už při zaměření prostoru. 3 D skener pracuje na principu 3D digitalizace prostoru, což umožňuje profesionální zaměření a eliminuje chyby.

Široké spektrum realizací se stalo inspirací pro projekt nazvaný Šírava, který firma Polyston zastřešuje. Jedná se o designový koncept  série jídelních stolů, který dává prostor více tvůrcům. Pod pojmem Šírava tak vznikla nabídka designově různorodých produktů, z nichž některé jsou inspirovány bionikou, jiné naproti tomu např. klasicismem. Stoly jsou jedinečné svým provedením, jehož základem jsou materiály Polyston solid surface nebo velkoformátová keramika Neolith v kombinaci s masivním dřevem. Každý stůl přitom lze materiálově i rozměrově přizpůsobit požadavkům klienta, tak aby odpovídal jeho potřebám a ladil s interiérem.


Společnost Polyston, která působí na středoevropském trhu od roku 1999, pracuje se špičkovým technologickým vybavením a moderními materiály, které umožňují nová řešení detailů designu. A v neposlední řadě: Díky profesionálnímu personálu a lidskému přístupu nabízí nadstandardní přístup ke klientům i projektům.
24.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444