Pohodlné vánoční snění

Dřevěná postel Salga II

Dřevěná postel Salga II

Slyšíte již zvuk rolniček? Vidíte barevné žárovičky a sváteční výzdobu? Převracíte se v posteli, protože se již nemůžete dočkat toho kouzelného okamžiku? Nenechte si tento zázračný čas zkazit disharmonií domova. Vždyť klidné svátky nemusí být jen sen.

Tam, kde se rodí sny

Touhou každého dítěte i dospělého je jistě bílá zima plná radosti a kouzelných okamžiků. Čas, ve který vylupujeme adventní kalendář a netrpělivě čekáme na políčko s magickým číslem 24. Kdy neochvějně věříme v Ježíška a píšeme nebo kreslíme mu svá přání. Doba, kdy čím dál častěji sníme. A všichni jistě víme, že nejlépe se utíká od reality do snu v pohodlné posteli s čistým a voňavoučkým povlečením .
 

Pokud vás však po návratu do skutečnosti bolí záda, nebude vaše matrace zrovna v nejlepší kondici. Je tedy načase zbavit se nekomfortní postele a začínat tak rána plni energie. V dnešní době sedavého zaměstnání nebo naopak fyzicky náročné práce vyhledáváme nejčastěji zdravotní matrace, které budou dokonale podpírat naši páteř a přinesou perfektní uvolnění.
 

Centrum radosti

A nyní konečně nastane ten vytoužený čas klidu a míru, kdy se sny mění ve skutečnost. Jste dosytosti odpočinutí a plní energie a můžete si vychutnat vánoční atmosféru u pohádek s talířem vanilkových rohlíčků, jejichž vůně se line po celém domově. Tuto skvělou náladu ovšem dokáže pokazit nepohodlná stará sedací souprava,  která je prosezená, nebo ještě hůř s vylézající pružinou.
 


Možná si pomyslíte, že máte přeci naklizený celý dům, všude visí vánoční výzdoba a voní cukroví, takže starší gauč v té kráse zanikne, případně přes něj hodíte přehoz nebo deku. A při této myšlence se zastavte. Obývací pokoj je centrem domácnosti, kde se schází rodina a přátelé. Pokud své milé usadíte do nepohodlné sedací soupravy, nebudou vnímat to, jak nádhernou máte výzdobu, ani jak se vám letos vanilkové rohlíčky povedly. Nezapomínejte, že není důležité to, zda vánoční řetěz visí pod správným úhlem. Myslete především na pohodlí a odpočinek. A to nejen během Vánoc.
 
14.11.2018 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444