Pohádkově šťastné a veselé Vánoce s novými dekoracemi

S příchodem chladného a zimního počasí se naše myšlenky ubírají směrem k Vánocům. Jakmile je za námi dušičkové a halloweenské období, o to intenzivněji začínáme o adventním a vánočním čase přemýšlet. A ten právě nastává...

Již brzy se můžeme těšit na pečení, zdobení a nejkrásnější období v roce. Neodmyslitelně k němu patří vánoční dekorace, které navodí tu správnou vánoční atmosféru. Chcete své bydlení stylově vyzdobit? Těšíte se na to, až si vše budete moci načančat a naaranžovat? S internetovým obchodem Harasim velkoobchod si vytvoříte opravdu pohádkovou vánoční výzdobu. Udělejte si radost a nakupte si výzdobu a současně dárečky již nyní.
 

Ať přiletí andělé

Pravými posli Vánoc jsou andělé v jakýchkoliv podobách. Naprosto exkluzivní dekorací do vašeho interiéru budou plechoví andělé. Budou vždy dominantním prvkem v dané místnosti, který nelze přehlédnout. Sošky andělů vnesou do vašich domovů klid, pohodu, ochranu a budou velice zajímavým dekorativním prvkem. Dáváte-li přednost tradičnímu provedení andílků, vsaďte na látkové varianty. Ty rozveselí každý vánoční stromeček či jiné sváteční aranžmá.  Andělé by ve vánočním čase neměli ve vašem domově chybět.

Luxusní designy plechových andělů pořídíte v provedení hladkém nebo v imitaci krajky. Jsou k dostání až do velikosti 150 cm. Z nabídky látkových andílků si jistě vyberete. Mohou posloužit rovněž jako malinká pozornost a vánoční dáreček pro vaše blízké.  Zdroj: Harasim velkoobchod 

Oživený vánoční stromeček závěsnými dekoracemi

Zdobení vánočního stromečku je snad tou nejkrásnější tradicí. V mnohých rodinách se jedná o rituál, kterého se všichni členové zúčastní. Těší se na něj především děti, protože se už nemohou dočkat, až pod ním najdou nadílku, kterou jim zde zanechal Ježíšek. Na stromeček bezesporu patří baňky, ale to nemusí být vše. Využijte i jiné vánoční ozdoby, jako jsou vločky, hvězdičky, pírka, andělská křídla apod. Letos budou IN především bílé ozdoby, případně v transparentním provedení. Bílou barvu navíc lehce zkombinujete s jinými odstíny. 

Velkým hitem posledních Vánoc budou ozdoby s motivem vloček, pírek a andělských křídel. V bílém odstínu se jedná o opravdu trendovou záležitost. Tyto ozdoby dodají stromečku originalitu. Zvolit můžete i jiné ozdoby v bílém tónu s ledovým nebo zasněženým efektem. Zdroj: Harasim velkoobchod 

Rozzářené a prosvětlené Vánoce

Co by to byly Vánoce bez vánočního osvětlení? České domácnosti stále více inklinují k americkému směru, který je co do množství světýlek velice bohatý. Prosvětlete si své domovy pro vzoru amerických Vánoc i vy. Vánoční řetězy, girlandy a jiné vánoční osvětlení letos můžete využít i měně tradičním způsobem. Vložte si do mísy šišky a oživte je LED světýlky. Omotejte si řetěz kolem květináče nebo kolem obrazu. Vložte vánoční osvětlení do lucerny či skleněného válce a doplňte ho klasickými baňkami. Osvětlení nemusí být pouze součástí vánočního stromečku, ale lze jej použít i nápaditějším způsobem. Trendovým prvkem letošních Vánoc budou také světelné stromy, které působí velmi luxusně. 

Nabídka vánočního osvětlení je v současné době velice pestrá. Zkuste mnohem více světýlek zakomponovat, jak do exteriéru, tak interiéru. Doporučujeme zvolit varianty napájené AAA bateriemi, které nepotřebují přívod elektrické energie, takže si je lze naaranžovat v podstatě kdekoliv. Mrkněte na sortiment vánočního osvětlení na Harasim.info.

Ať má slavnostní večere to pravé kouzlo

Vánocům vždy předchází adventní období, po které se na Štědrý den pilně připravujeme. Adventní věnec může mít jak tradiční, tak moderní podobu. Pořiďte si dekorativní tác nebo ikebanu a adventní dekorace v podobě moderního svícnu oživí ve vašich domovech tento zimní čas. 

Vánoce se řadí k těm nejslavnostnějším chvílím v našem životě, proto si zaslouží sváteční stolování.  Na stole by rozhodně neměl chybět vánoční svícen a rovněž k těmto účelům využijete krásné plastové ikebany či skleněné tácy různých tvarů, barev a velikostí.  V případě skleněných táců lze rovněž vybírat designy s kouzelnými efekty, jako jsou třpytky, perleť či se strukturou připomínající zamrzlé kapky vody na skle. Zdroj: Harasim velkoobchod

Vneste teplo do chladných večerů

Dlouhou, studenou a tmavou zimu lze zpříjemnit jak jinak než zapálením svíčky, která vnese do domovů poklidnou a útulnou atmosféru. Proto k zimě a Vánocům neodmyslitelně patří svícny a lucerny v mnoha podobách. Jedná se rovněž o vděčné dárky, které vždy obdarovaného potěší. 

Obklopte se svíčkami, svícny a lucernami. Jejich kouzlo nenahradí nic a vždy vám dlouhé večery zpříjemní. Na Harasim.info naleznete nespočet trendových a moderních svícnů za bezkonkurenční ceny, které jinde nekoupíte.

LED lucerny s nekonečným světlem

Jak už bylo řečeno i lucerny mají v našich domácnostech své opodstatnění místo. K zimě a Vánocům patří o to více. Novinkou letošní sezón jsou LED lucerny s nekonečnou svíčkou. Jejich součástí jsou totiž svíčky na baterie, takže vám nikdy nedohoří. Stačí vždy vyměnit baterie a lucerna svítí dále. Věrohodně imitují plápolající plamínek pravé svíčky.

LED lucerny se budou krásně vyjímat nejen u vás doma, ale můžete je umístit i na pietní místa. LED lucerny mají moderní design. Vybírat můžete z barev bílé, šedé, stříbrné a zlaté. Efektní je provedení s patinou. K dostání jsou různé velikosti. Zdroj: Harasim velkoobchod 
Bez vánočních dekorací by to nebyly ty pravé Vánoce. Připravte se na ně s předstihem a vyberte si ty nejkrásnější ozdoby na internetových stránkách www.harasim.info. Velkoodběratelé a majitelé IČO zde mohou nakupovat za velkoobchodní ceny a být součástí VIP programu.
04.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444